Connect with us

Actualitate

Două fetiţe de 7 şi 9 ani au rămas fără mamă care a decedat la doar 29 de ani

Tânăra din comuna Năpradea s-a stins din viaţă după ce a suferit de o boală nemiloasă. Paula Creţ avea 29 de ani şi era beneficiar al serviciului de asistenţă socială din comuna Năpradea. Autorităţile locale au fost mereu alături de ea, cât şi de cele două fetiţe, astfel că Primăria Năpradea s-a implicat pentru ca tânăra să fie dusă la un spital şi să beneficieze de servicii medicale cât mai bune

Pentru Paula Creţ, o tânără din comuna Năpradea, destinul a fost unul crunt. La doar 29 de ani, tânăra s-a stins din viaţă după ce a suferit de o boală nemiloasă, iar în urma sa au rămas două fetiţie de 7 şi 9 ani.

Paula Creţ a avut o viaţă plină de dificultăţi, dar a încercat să treacă peste toate problemele. În sprijinul său a venit Primăria Năpradea, prin serviciul de asistenţă socială, dar autorităţile locale s-au implicat atât material, cât şi sufleteşte, pentru ca tânăra să beneficieze de servicii medicale cât mai bune.

Cu sprijinul celor de la Primărie, tânăra mergea în fiecare săptămână la Cluj-Napoca pentru a face chimioterapie. Autorităţile au făcut demersurile pentru ca ea să fie internată într-o clinică de specialitate, însă în ciuda acestor eforturi, tânăra de 29 de ani s-a stins din viaţă.

Decesul tinerei a fost aunţat printr-o postare pe pagina de facebook a Primăriei Năpradea.

“Cu tristețe în suflet, anunțăm încetarea din viață a celei ce a fost beneficiară a serviciului nostru de asistență comunitară și totodată o prietenă, Cret Paula, în vârstă de 29 de ani.A lăsat în urmă două fetițe în vârstă de 7 și 9 ani.Dragă Paula, ai avut o viață plină de încercări și greutăți, dar tu mereu ai fost cu zâmbetul pe buze, încercând să găsești o rezolvare la fiecare problemă. Te-ai luptat cu o boală crâncenă care în ultima perioadă ti-a măcinat corpul în fiecare zi, însă tu ai sperat până în ultima clipă că o să te faci bine pentru fetele tale.Nu te vom uita niciodată, vei rămâne vie în amintirea noastră și te asigurăm că fetițele tale nu o să rămână niciodată singure, o să avem mereu grijă de ele.Drum lin spre îngeri, Paula dragă!Colectivul Primăriei Năpradea”, a transmis Primăria.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate