Connect with us

TENIS

FOTO. Cupa Super Clean a adunat la start 70 de participanţi

Competiţia organizată de Tenis Club Bogdan Cuceu s-a bucurat de o prezenţă numeroasă la start. Organizatorii au propus nu mai puţin de cinci nivele de simplu şi un nivel de dublu la turneul ce face parte din calendarul Tenis Partener


Când vine vorba despre Tenis Partener, Bogdan Cuceu este unul dintre cei mai implicaţi oameni din fenomen şi de fiecare dată când are posibilitate, organizează câte un turneu Gold, la Zalău, iar de fiecare dată, toată lumea pleacă mulţumită de organizare.

Ultimul turneu pe care l-a organizat Tenis Club Bogdan Cuceu a fost Cupa Super Clean, competiţie desfăşurată la Baza de Tenis a Primăriei Zalău, cu sprijinul principal, Curăţătoria Super Clean.

Nu mai puţin de 70 de participanţi s-au adunat la start din judeţele Sălaj, Maramureş, Satu Mare, Cluj şi Bihor, competiţia fiind de un nivel destul de ridicat şi cu meciuri de calitate, demne de un turneu GOLD şi chiar peste acest nivel, având în vedere că printre participanţi s-au numărt şi şase câştigători sau finalişti de turnee PLATINUM.

Organizatorii au propus cinci nivele de simplu, 4, 5, 6, 7 şi 8, respectiv nivelul 8 la dublu. 

La primul nivel de simplu au fost înscrişi opt concurenţi, astfel că aceştia au jucat pe un tablou eliminatoriu, iar în finală au ajuns jibouanul Marius Brîglezan şi zălăuanul Mihai Mastan, primul având câştig de cauză.

La nivelul 5 s-au organizat mai multe grupe, fiind un nivel destul de populat.

Au fost meciuri disputate şi aici, iar în ultimul act au ajuns tot un sportiv din Jibou – Albert Daroczi şi unul din Zalău – Eugen Teglaş. De această dată, sportivul din Zalău a avut câştig de cauză.

Avansând spre nivelul 6, aici organizatorii au propus un tablou eliminatoriu, asemănător cu cel de la primul nivel, doar că aici au avut loc şi două meciuri de calificări.

Aici, finala a fost sută la sută zălăuană, disputată între Ovidiu Mureşan şi Eugen Crişan, cel din urmă având câştig de cauză în trei seturi.

La nivelul 7 s-au format trei grupe a câte trei sportivi fiecare, urmând ca cei trei câştigători, alături de cel mai bun loc 2 să avanseze în semifinale, iar în marea finală au ajuns zălăuanul Alin Mercea şi maramureşeanul Daniel Mezei, zălăuanul reuşind să triumfe.

La cel mai înalt nivel în probele de simplu, nivelul 8, în ultimul act al competiţiei au ajuns un sportiv din Zalău – Raul Ciupe şi unul din Satu Mare – Andreas Lerm.

A fost o finală destul de disputată, dar Raul Ciupe a fost mai precis şi a păstrat trofeul la Zalău.

În ceea ce priveşte proba de dublu, finala a fost câştigată de cuplul Sziszu Gyugyucz Istvan Peter – Lucian Ciupei (ambii din Cluj-Napoca), după un meci contra cuplului Mihai Grec – Raul Ciupe (ambii din Zalău).

Următoarea competiţie ce va fi organizată de Tenis Club Bogdan Cuceu va avea loc în perioada 13 – 15 august.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS