Connect with us

JUNIORI

Academia de Volei “Lazăr Marius” primeşte sprijin de la Consiliul Judeţean Sălaj

Pentru sezonul competiţional 2021 – 2022, Academia de Volei “Lazăr Marius” va primi de la autorităţile judeţene suma de 20.000 de lei. Şi în sezonul trecut, gruparea zălăuană a primit acelaşi sprijin financiar de la Consiliul Judeţean Sălaj


Consiliul Judeţean Sălaj sprijină sportul de performanţă, iar pentru anul competiţional 2021 – 2022, autorităţile locale au alocat 3 milioane de lei. Cinci cluburi din judeţ se bucură de finanţare în baza proiectului privind repartizarea sumelor pentru finanţarea activităţilor de performanţă iar cea mai mare sumă se îndreaptă spre HC Zalău.

În şedinţa de luna trecută, consilierii judeţeni au aprobat ca HC Zalău să primească 2,93 milioane lei, în timp ce diferenţa de 70.000 de lei a fost împărţită de către patru cluburi. La Academia de Volei “Lazăr Marius” vor ajunge 20.000 de lei. În prima parte a sezonului, gruparea zălăuană va primi 10.000 de lei, urmând ca diferenţa să fie alocată pentru a doua parte a sezonului.

Şi anul trecut, Consiliul Judeţean Sălaj a alocat tot aceeaşi sumă pentru Academia de Volei “Lazăr Marius”, care începe să aibă rezultate din ce în ce mai bune la nivel naţional. Academia de Volei “Lazăr Marius” are legitimaţi în jur de 50 de copii, iar în sezonul trecut a activat în campionatele de juniori organizate de FRV la categoria minivolei, cadeţi şi speranţe.  Speranţele de la Academia de Volei “Lazăr Marius” au obţinut recent o performanţă notabilă şi s-au clasat pe locul 3 la turneul final ce a avut loc la Zalău. Consiliul Judeţean Sălaj mai sprijină în sezonul 2021 – 2022 pe Volei Club Zalău cu suma de 30.000 de lei, în timp ce Terra Kid Zalău şi Dani San Zalău primesc câte 10.000 de lei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI