Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău negociază cu voleibalist din Naţionala Columbiei

Vicecampioana României mai are nevoie de întăriri la nivel de lot şi este în tratative cu un centru din Columbia. SCM Zalău caută şi un secund, pentru a-şi acoperi toate posturile

Pentru campionatul următor, SCM Zalău a “bătut în cuie” cinci transferuri. La vicecampioana României au venit Rareş Bălean, Bruno  Ruivo,  Volodymyr Kovalchuk, Aleksandar Minić şi tânărul Tudor Balu, dar gruparea de sub Meseş este foarte aproape să bifeze şi a şasea achiziţie.

SCM Zalău este în negocieri avansate cu un centru din naţionala Columbiei. Cristian Palacios are 28 de ani, iar ultima dată a jucat în Turcia la Malatya Büyükşehir Belediyesi. Volebalistul a mai trecut pe la Kladno (Turcia), Eser Spor (Turcia), Islas (Spania), Extremadura Cáceres (Spania) şi CV Universidad de San Martín (Peru).

Voleibalistul este foarte aproape de SCM Zalău, iar transferul s-ar putea realiza în zilele următoare.

“Este un jucător bun la banii pe care putem să-i oferim noi. Noi căutăm întotdeauna cele mai bune soluţii la banii care îi avem”, spune Adrian Feher.

Adrian Feher: “Într-o săptămână lotul va fi definitivat”

În perioada următoare, SCM Zalău urmează să înceapă pregătirile pentru noul sezon, iar până atunci vrea să aibă lotul definitivat. În aceste zile, conducerea negociează transferul unui centru din Columbia, dar mai cauză şi un jucător pe postul de secund pentru a acoperi toate posturile.

 “Ultimele transferuri vor fi un centru şi un secund, iar într-o săptămână lotul va fi finalizat”, spune managerul Adrian Feher.

În această vară de la echipă au plecat Ivan Kostic, Leo Dal Bosco, Nicolas Dos Santos, Viachaslau Charapovich, Nikola Pekovic, Mihai Tarţa şi David Csanad.

Până la reunirea lotului urmează să se clarifice situaţia lui Vlad Cuciurean, cel care şi-a încheiat contractul cu SCM însă cele două părţi au purtat discuţii despre o posibilă prelungire a înţelegerii.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1