Connect with us

HANDBAL

Andreea Mărginean: “La HC Zalău am întâlnit un grup unit”

Cea mai experimentată jucătoare pe care HC Zalău a transferat-o în această vară are 31 de ani şi vine de la Gloria Buzău. Handbalista a mai jucat în Liga Naţională la Slobozia şi la Cisnădie

HC Zalău a preferat să transfere şi o jucătoare cu experienţă şi a apelat la Andreea Mărginean, o jucătoare de 31 de ani, care în ultimii ani a jucat pentru Gloria Buzău. Handbalista vine de la o fruntaşă a campionatului, unde s-a luptat la primele locuri. Interul are în spate ani mulţi în Liga Naţională, unde a mai jucat pentru Unirea Slobozia, dar şi la Măgura Cisnădie.

“Este cea mai experimentată dintre jucătoarele transferate în această vară. A jucat mulţi ani la nivel de Liga Naţională şi ne bucurăm să vină cu experienţa ei, cu potenţialul său, atât fizic cât şi tactic. Sper să îlocuiască cu succes plecările din zona centrală şi sunt sigur că va aduce un plus. O ştiu de mulţi ani, o jucătoare bună, pe care o apreciez. Este într-o postură în care a fost Ana Maria Draguţ, acum trei ani, când a avut echipe, antrenori, dar nu ştiu dacă i-au fost  exploatate toate calităţile. Sper să iasă în evidenţă la Zalău”, a spus Gheorghe Tadici.

Handbalista a semnat cu HC Zalău un contract  valabil pentru următorii 2 ani.

“Am venit cu gândul că pot să ajut echipa, dar totodată să cresc în valoare, pentru că la orice vârstă poţi să progresezi. Am fost primită foarte bine de colectiv, iar la HC Zalău am găsit un grup unit. Staff-ul tehnic şi toată lumea m-a primit cu braţele deschise. Nu am simţit trecerea de la o echipă la alta”, a declarat Andreea Mărginean, în cadrul conferinţei de presă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL