Connect with us

TENIS

Eric Verdeş, prezent la un turneu ITF Seniori la Cairo

Sălăjeanul s-a aflat pe tabloul calificărilor, unde a reuşit să treacă de primul tur. A fost eliminat de către un tenisman care se află în clasamentul ATP


Recent, Eric Verdeş a reuşit să câştige primul său turneu ITF, la Timişoara. Ca un fapt divers, în urmă cu 8 ani, turneul de la Timişoara era câştigat de un puşti în vârstă de 17 ani pe nume Matteo Berrettini, actualul număr 8 ATP şi proaspăt finalist la Wimbledon.

După ce a cucerit turneul de la Timişoara, pentru Matteo a urmat o ascensiune fulminantă, ceea ce dorim să i se întâmple şi lui Eric Verdeş.

Sigur, mai este mult până departe, însă, sălăjeanul se află pe drumul cel bun.

Eric a început să participe şi la turnee ITF de seniori şi chiar zilele trecute a participat la o competiţie la Cairo, dotată cu premii în valoarea de 15.000 de dolari.

Sălăjeanul s-a aflat pe tabloul calificărilor, acolo unde a trecut în două seturi în primul tur de americanul Lucas Von der Heyde (26 de ani).

În turul al doilea, Verdeş a dat peste bulgarul Leonid Sheyngezikht, sportiv aflat în clasamentul ATP. Experienţa şi-a spus cuvântul, iar bulgarul avea să se impună la capătul a două seturi foarte disputate, 5 – 7, 4 – 6.

Însă, cu siguranţă că această experienţă poate fi benefică pentru Eric Verdeş în competiţiile care urmează.

“Este un obiectiv să ajung în clasamentul ATP, dar cel mai important este jocul meu, progresul meu şi să devin un jucător mai bun în fiecare zi. Asta mă interesează cel mai tare”, ne spunea Eric Verdeş, după turneul ITF câştigat la Timişoara.

Să menţionăm şi faptul că Eric a fost selecţionat să reprezinte România la Summer Cup, competiţie ce va avea loc la finalul lunii iulie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS