Connect with us

BOX

Trei sălăjeni participă la o nouă gală de box în Italia

Cristian Terec, Vlad Pop şi Rareş Grama vor boxa în cadrul unei gale organizată în Italia, în memoria fostului pugilist Pietro Cremonese


La începutul acestei luni, Mario Pop, Vlad Pop, Sergiu Todoran, Cristian Terec şi Andreea Varga au boxat în cadrul unei gale în Italia.

La scurt timp după acel eveniment, trei pugilişti de la CSM Zalău vor urca din nou în ringul italian, de această dată la alte competiţii. Este vorba despre Rareş Grama (cadet – 57 kg) şi juniorii Vlad Pop (60 kg) şi Cristian Terec (65 kg), cei doi boxând şi la începutul acestei luni.

Prima gală va avea loc în data de 23 iulie. Este vorba despre Memorialul “Pietro Cremonese”, un fost pugilist italian care s-a stins din viaţă la vârsta de 25 de ani. În memoria sa, mama sa s-a ocupat de organizare, alături de clubul ASD Tifata Boxe Prisco Perugino, cu sprijinul mai multor sponsori.

Competiţia se află la prima ediţie şi este un eveniment dedicat boxului internaţional în care vor avea loc meciuri între sportivi din Italia şi Transilvania.

Pe lângă cei trei pugilişti sălăjeni, lotul Transilvaniei va fi completat de către pugilişti din Salonta. Gala de box va avea loc în Caserta.

A doua gală este programată la data de 25 iulie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX