Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu, învinsă şi în al doilea amical al verii

După eşecul cu Lotus Băile Felix, gruparea de sub Măgura a fost învinsă şi de către Unirea Dej, echipă nou promovată în Liga a II-a. Sâmbătă, urmează primul amical de pe teren propriu, contra celor de la CSM Satu Mare


Sportul Şimleu are parte de amicale tari în această perioadă. Sâmbătă a disputat primul meci de verificare în compania celor de la Lotus Băile Felix, bihorenii reuşind să se impună la limită. Meciul s-a disputat la Sânmartin.

La câteva zile distanţă, în această dimineaţă de la ora 11.00, Sportul Şimleu a susţinut un nou joc de pregătire, tot în deplasare, de această dată în faţa unei formaţii din Liga a II-a.

Pe Stadionul Municipal din Dej, proaspăt promovata echipă în Liga a II-a – Unirea Dej – şi-a dat întâlnire cu echipa sălăjeană.

Aşa cum era de aşteptat, Unirea a controlat jocul în prima repriză şi chiar a marcat două goluri prin Andrei Pop (’19) şi Adrian Pop (’33), 2 – 0 fiind şi scorul primei reprize.

În partea secundă, cei doi antrenori au rulat loturile avute la dispoziţie, dar tot echipa din Dej a fost cea care a modificat tabela, prin Alex Pop, în minutul 82.

S-a terminat 3 – 0 pentru Unirea, iar pentru Sportul Şimleu urmează şi primul amical pe teren propriu, sâmbătă, în compania celor de la CSM Satu Mare.

Unirea Dej – Sportul Şimleu 3 – 0 (2 – 0)

Au marcat: Andrei Pop (’19), Adrian Pop (’33) şi Alex Pop (’82)

Sursa foto: https://www.instagram.com/fc_unireadej_oficial/

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL