Connect with us

Actualitate

Şi-a ameninţat fosta soţie şi a ajuns după gratii

La data de 19 iulie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Zalău


Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, la data de 18 iulie, bărbatul ar fi amenințat-o cu acte de violență pe fosta sa soție, în vârstă de 26 de ani, încercând să o determine să îl lase să își vadă cei doi copii, pe care îi au împreună.

Prin sentința de divorț, pronunțată de instanța de judecată în anul 2015, s-a stabilit ca mama să aibă custodia exclusivă cu privire la cei doi copii, iar tatăl să aibă doar dreptul de a-i contacta telefonic, săptămânal timp de 10 minute.

În data de 19 iulie, polițiștii au dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore.

La expirarea măsurii reținerii, procurorul a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, impunându-se în sarcina acestuia mai multe obligații.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea administrării întregului probatoriu.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul de nevinovăţie.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate