Connect with us

Social

ZIUA APEI

În fiecare an, la data de 20 Iulie, Compania de Apă Someş S.A. sărbătoreşte Ziua Apei şi odată cu aceasta, alături de toţi ceilalţi români, pe Sfântul Proroc Ilie, patronul nostru spiritual.

La ceas aniversar, am dori să sărbătorim această ocazie deosebită pentru noi, alături de partenerii noştri – clienţi, autorităţile publice, acţionari şi firme colaboratoare – o bună parte din populaţia judeţelor Cluj, Sălaj şi Mureş.

La 1 Iulie s-au împlinit 15 ani de când în 2006 Compania de Apă SOMEŞ a devenit operator regional, prin preluarea a încă şapte localităţi urbane – Dej, Gherla şi Huedin din judeţul Cluj precum şi Zalău, Şimleu Silvaniei, Jibou şi Cehu Silvaniei din judeţul Sălaj – şi a altor numeroase localităţi rurale din judeţele Cluj şi Sălaj, numărul total de localităţi administrate de Companie ajungând la 287 – judeţele Cluj, Sălaj şi Mureş.

Pentru calitatea vieţii comunităţilor deservite şi a utilizatorilor noştri am atras şi derulat programe de investiţii de extindere şi modernizare a infrastructurii de alimentare cu apă şi de colectare-epurare a apelor uzate care azi depăşesc 630 Milioane de Euro, astfel încât tot mai mulţi cetăţeni să beneficieze de aceste drepturi normale într-o societate civilizată – apa şi canalizarea.

Contribuim la calitatea mediului prin producere de energie verde dintr-o microhidrocentrală instalată în aval de lacul Tarniţa, din nămolul de epurare şi din utilizarea panourilor solare, ne străduim permanent sa reducem pierderile de apă folosind în 2019 inclusiv tehnologia de detectare din satelit, am dorit să eficientizăm activitatea personalului noastru, iar anul trecut am finalizat implementarea managementului performanţei resurselor umane.

Ne-am asumat politica de Responsabilitate socială şi derulăm cu succes programul educaţional pentru copii şi tineri pe teme de mediu, care împreună cu Muzeul nostru al Apei, au fost recunoscute de UNESCO prin două Rezoluţii.

Ne aşteaptă alţi ani plini de activitate. Până în 2023 vom implementa, cu sprijinul Consiliului Judeţean Cluj şi al celorlalte autorităţi locale din zona deservită de Companie, un al cincilea program major de investiţii din Fondurile de Coeziune – cel mai mare de până acum – în valoare de peste 355 Milioane EURO, prin care vom continua efortul nostru de modernizare şi de extindere a infrastructurii în noi localităţi, în realizarea obiectivului de aliniere a întregii arii deservite la prevederile Directivelor Europene ale apei şi mediului.

Toate realizările cu care ne mândrim la ceas de bilanţ, au de fapt ca şi beneficiar final real nu Compania, ci comunităţile pe care le deservim, Clienţii noştri.

La ceas de sărbătoare pentru noi, dorim să mulţumim tuturor şi fiecăruia dintre beneficiarii şi partenerii noştri sociali şi economici, că ne-au fost alături şi în perioada scursă de la ultima aniversare şi să le promitem că, în continuare, interesul superior al comunităţilor pe care le deservim va ghida scopul activităţii noastre.

Desigur, realizările cu care azi ne mândrim, nu ar fi fost posibile fără efortul constant şi dedicaţia celor care lucrează zi şi noapte, iarnă sau vară, pentru ca noi toţi să beneficiem de un serviciu de alimentare cu apă şi de canalizare-epurare de calitate. Ei, angajaţii Companiei, sunt adevăraţii sărbătoriţi azi.

La ceas de sărbătoare, Conducerea Companiei de Apă SOMEŞ urează tuturor celor care sărbătoresc Sfântul Ilie, dar şi fiecărui client şi angajat, tuturor clujenilor, sălăjenilor şi mureşenilor, un călduros:
LA MULŢI ANI !

Conducerea Companiei de Apă Someş S.A.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social