Connect with us

Social

FOTO – Aproape de o tragedie. Un jeep a lovit două maşini, a pătruns pe trotuar şi s-a oprit într-un utilaj de la Primărie

Un eveniment rutier petrecut în cursul zilei de azi, care s-ar fi putut solda cu victime, s-a încheiat până la urmă “doar” cu pagube materiale însemnate

Marţi după-amiază, în jurul orei 13.00, pe strada Simion Bărnuțiu din municipiu (zona Dumbrava Nord) a avut loc un eveniment rutier care putea avea consecinţe grave.

Aflat la volanul unui jeep marca Rover Range, un bărbat din comuna Românaşi a acroşat două maşini parcate la marginea drumului. Bolidul a pătruns pe trotuar, a pus la pământ două containere cu haine şi s-a oprit într-un utilaj parcat pe spaţiul verde, e vorba de un compactor cu care recent s-au efectuat lucrări de modernizare a străzii.

La faţa locului au ajuns rapid echipaje de intervenţie de la poliţie, jandarmi şi ambulanţă. Locatarii din blocurile din apropiere, dar şi oamenii care treceau prin zonă s-au înghesuit să vadă ce s-a întâmplat.

Din fericire, nicio persoană nu se afla pe trotuar în acel moment. Altfel, evenimentul rutier putea avea consecinţe mai grave. Totuşi, în urma impactului au rezultat pagube materiale destul de însemnate.

“Un conducător auto, care circula cu autoturismul pe strada Simion Bărnuțiu a acroșat două mașini ce erau parcate. În urma impactului nu au rezultat victime, doar pagube materiale. Șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Evenimentul a fost soluționat ca tamponare. Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 lei, iar ca măsură complementară, certificatul și plăcuțele de înmatriculare au fost reținute”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social