Connect with us

BOX

Cinci pugilişti sălăjeni au reprezentat România la o gală de box în Italia

Mario Pop, Vlad Pop, Sergiu Todoran, Cristian Terec şi Andreea Varga au fost sportivii de la CSM Zalău ce au reprezentat România la o gală internaţională desfăşurată în Italia


ASD Olimpia Boxe, club sportiv din Roma, Italia a organizat la finele săptămânii trecute o gală de box între Italia şi România.

Ţara noastră a fost reprezentată de cinci pugilişti de la CSM Zalău. Este vorba despre juniorii Mario Pop (52 kg), Vlad Pop (60 kg), Sergiu Todoran (63 kg), Cristian Terec (65 kg) şi senioarea Andreea Varga (52 kg).

Sportivii au fost însoţiţi la această competiţie de către Silviu Mureşan, nimeni altul decât directorul Clubului Sportiv Municipal Zalău şi totodată, vicepreşedintele Federaţiei Române de Box.

Sălăjenii au avut ocazia să boxeze împotriva un sportivi italieni, gazdele galei fiind cei care aveau să câştige, un factor important fiind şi faptul că meciurile s-au desfăşurat în Italia.

Una peste alta, a fost o experienţă frumoasă pentru pugiliştii sălăjeni care au fost invitaţi să participe la o nouă gală ce va avea loc în Italia, la data de 21 iulie.

Încă nu este stabilit lotul care va face deplasarea, urmând să fie decis acest aspect în zilele următoare.

Următoarea competiţie oficială pentru pugiliştii de la CSM Zalău va fi Campionatul Naţional de Tineret, programat în perioada 26 iulie – 1 august.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX