Connect with us

JUNIORI

Patrick Verdeş, cel mai bun atacant la turneul final al Campionatului Naţional de speranţe

Voleibalistul celor de la Academia de Volei “Lazăr Marius” Zalău a fost desemnat cel mai bun atacant la turneul final în care şi-a ajutat echipa să cucerească medaliile de bronz


Academia de Volei “Lazăr Marius” a reuşit să obţină medaliile de bronz la turneul final al Campionatului Naţional de speranţe, bifând o performanţă importantă pe care voleiul juvenil din Sălaj nu a mai trăit-o de câţiva ani.

Performanţa a fost reuşită în urma unei finale mici plină de suspans. Deşi a condus cu 1 – 0 în finala mică, echipa din Ştei a întors şi a avut 2 – 1 plus 19 – 14 în setul al patrulea. În acel moment, antrenorul Marius Lazăr nu mai avea prea multe speranţe de la acel joc, dar elevii săi i-au făcut o surpriză şi au avut evoluţii excepţionale.

“Nici nu vreau să vă spun ce a fost în inima şi-n sufletul meu. A fost o finală plină de suspans şi sincer, la 2 – 1 şi 19 – 14 în setul al patrulea pentru echipa din Ştei, nu credeam că o să mai revenim. Este o generaţie de mare viitor”, spune Marius Lazăr.

Verdeş, premiat de Federaţia Română de Volei

La finalul competiţiei, Federaţia Română de Volei a acordat şi câteva premii speciale. Astfel, David Aciobăniţei (CTF Mihai I Bucureşti) a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.

Sălăjeanul Patrick Verdeş a avut evoluţii remarcabile la acest turneu final, fiind desemnat cel mai bun atacant (trăgător).

Ionuţ Bicuroaia  (CSM Bucureşti) a fost desemnat cel mai bun ridicător, în timp ce premiul de cel mai de perspectivă jucător i-a revenit lui Palfi David de la CSS “Avram Iancu” Ştei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI