Connect with us

Actualitate

FOTO. Lucian Bode, liderul reconfirmat al PNL Sălaj: Proiectul „Sălajul Liberal” intră într-o nouă etapă

În cadrul Comitetului de Coordonare Județean (CCJ) al PNL Sălaj, eveniment care a avut loc sâmbătă, 17 iulie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, Lucian Bode a câștigat un nou mandat de președinte al organizației județene, ministrul Afacerilor Interne urmând a fi „secondat” de Dinu Iancu Sălăjanu, președintele Consiliului Județean, în calitate de primvicepreședinte pe domeniul Politici publice, și subprefectul Virgil Țurcaș, primvicepreședinte Strategii politice și Comunicare.

În cadrul aceleiași ședințe au fost aleși și opt vicepreședinți – Radu Căpîlnașiu – Departamentul pentru Strategii și Relații Politice, Paul Maghiu, administratorul public al județului – Departamentul Imagine, Comunicare, Relații mass-media și Purtător de cuvânt, Nicolae Ardelean, consilier județean – Departamentul pentru Politici Economice, Mediu de Afaceri, Dezvoltare Regională și Fonduri Europene, Eugen Pop – Departamentul pentru Politici Sociale, Relații cu Sindicate, Patronate, Organizații Neguvernamentale și Grupuri de Cetățeni, Bogdan Ilea, secretar de stat în Ministerul Justiției – Departamentul pentru Politici privind Administrația Publică, Justiție, Siguranță Națională, Ordine Publică și Siguranța Cetățeanului, Ioan Iepure, consilier județean – Departamentul pentru Politici în Agricultură, Sivicultură, Mediu și Dezvoltare Rurală, Vasile Bulgărean, inspector șef școlar – Departamentul pentru Politici în Educație, Cercetare, Cultură, Culte, Minorități și Sport, Alexandru Dimitriu, consilier județean – Departamentul pentru Politici în Sănătate, precum și 15 membri – Alin Băbănaș (primarul comunei Surduc), Gheorghe Bancea (director Casa Corpului Didactic), Claudiu Bîrsan (vicepreședintele Consiliului Județean), Nelu Blidar (viceprimarul orașului Cehu Silvaniei), Dănuț Crișan, Mihai Crișan (președinte PNL Zalău și consilier municipal), Angelica Lazăr (primarul comunei Dragu), Cristian Lazăr (primarul orașului Șimleu Silvaniei), Vasile Lazăr (primarul comunei Măeriște), Angela Lipo (consilier local Șimleu Silvaniei), Adrian Margin (consilier județean), Călin Morar(primarul comunei Crișeni), Gabriel Mureșan (primarul comunei Zimbor), Mircea Pop (primarul comunei Cuzăplac) și Cristian Ungur (primarul comunei Gâlgău).

De asemenea, președinte al Comisiei Județene de Revizie și Cenzori a fost desemnat Flaviu Ciortea, Dorin Urs va conduce Comisia de Onoare și Arbitraj, iar Cristian Pop va fi trezorier pentru următorii patru ani.

Evenimentul PNL Sălaj s-a bucurat de prezența lui Ludovic Orban, președintele PNL și a premierului Florin Cîțu, precum și a altor importanți lideri liberali – Robert Sighiartău (secretarul general al PNL), Emil Boc (primarul municipiului Cluj Napoca), Gheorghe Flutur (președintele Consiliului Județean Suceava), Rareș Bogdan și Cristian Bușoi (europarlamentari PNL), parlamentarii – Violeta Alexandru, Alina Gorghiu, Florin Roman, Dan Vâlceanu și Pavel Popescu, miniștrii Nicolae Ciucă, Raluca Turcan, precum și a președinților de organizații județene din regiunea de Nord-Vest – Ioan Turc (Bistrița-Năsăud), Ionel Bogdan (Maramureș), Adrian Cozma (Satu-Mare), Ilie Bolojan (Bihor) și Daniel Buda (Cluj).

Ministrul Lucian Bode a prezentat succint raportul de activitate al ultimilor patru ani, făcând referire, în mod special, la rezultatele pozitive de la alegerile prezidențiale, locale și parlamentare, la proiectele guvernamentale (în special cele de infrastructură implementate în Sălaj) și la proiectul „Sălajul Liberal”.

Lucian Bode: “Filiala PNL Sălaj a evoluat constant în acești ani pe baza muncii de echipă pe care am depus-o, iar rezultatele politice obținute se datorează acestui efort colectiv pus în slujba cetățenilor și comunităților sălăjene. Valoarea proiectului Sălajul liberal stă în parteneriatul onest cu cetățenii și în angajamentul de mai bine! Vom duce acest proiect într-o nouă etapă și vom avea suportul guvernului Florin Cîțu care spijină comunitățile locale care au un plan de dezvoltare sustenabil și durabil.

Sălajul liberal a parcurs o parte din acest drum, dar nu și-a atins potențialul maxim. Anul 2024 va fi momentul de împlinire totală, iar pentru asta trebuie să fim uniți si articulați în actiuni.

Votul de încredere acordat de sălăjeni în anul 2020 ne responsabilizează și ne creează premisele ca peste 4 ani să le câștigăm încrederea și în Municipiul Zalău. Am câștigat Președinția Consiliului Judetean Sălaj, urmează Primăria Municipiului Zalău!

Vreau să ne mobilizăm și să împlinim acest deziderat! Este un obiectiv care va fi atins prin multă muncă și implicare din partea tuturor în următorii 3 ani!

Îmi doresc ca la Congresul din 25 septembrie liberalii să aleagă înțelept, cu gândul la viitor, astfel încât PNL să devină cel mai puternic, cel mai unit, cel mai serios si credibil partid din România, capabil să guverneze eficient și după 2024.

Vom fi parte a echipei câștigătoare și am încredere că echipa Florin Cîțu este cartea câștigătoare pentru Sălaj și pentru România!”.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate