Connect with us

DIVIZIA A1

Andrei Păun, noul secund de la SCM Zalău: “Este o onoare să fac parte din echipa vicecampioană”

Fostul voleibalist care a câştigat titluri cu Elcond Zalău va face parte din staff-ul tehnic al vicecampioanei, unde va face echipă cu Marius Lazăr. Deşi se află la prima experienţă ca şi antrenor, Andrei Păun este dornic să facă o treabă bună la SCM Zalău

SCM Zalău va aborda sezonul următor cu un nou staff tehnic. Marius Lazăr va fi antrenor principal iar pe postul de secund a fost instalat Andrei Păun, tot un zălăuan, care a făcut performanţă în cariera de voleibalist.

Andrei Păun este un fost campion al României cu Elcond Zalău. Zălăuanul a fost lansat în sportul de performanţă de CSS Zalău, iar în cariera sa a mai jucat la Steaua Bucureşti, la Rapid, dar şi la o echipă din Franţa.

Noul secund de la SCM Zalău se află la prima experienţă ca şi antrenor, însă cu toate acestea vine cu entuziasm la vicecampioana României şi speră să facă o treabă cât mai bună alături de fostul său coleg de echipă, Marius Lazăr.

“Vin în staff-ul tehnic cu gânduri bune, iar prin experienţa mea acumulată ca şi jucător îmi doresc să aduc ceva nou echipei. Sunt sigur că mă voi integra în colectivul de la SCM Zalău. Colaboarea cu Marius Lazăr va fi foarte bună, întrucât am fost şi colegi de echipă, am jucat împreună şi am câştigat campionate împreună”, spune Andrei Păun, care şi-a încheiat cariera de jucător în anul 1999, în tricoul lui Elcond. El a mai evoluat de plăcere în ultimii ani, la Volei Club Zalău, în divizia secundă.

Andrei Păun a jucat pentru Steaua Bucureşti în perioada 1991 – 1993 şi la Rapid Bucureşti, în perioada 1993 – 1995, iar un sezon a fost la o echipă din Franţa.

Staff-ul tehnic de la SCM Zalău va începe treaba în luna august, când este programată reunirea lotului. Campionatul va luat startul în octombrie, iar formaţia zălăuană va începe sezonul din postură de vicecampioana României.

“Sper să ne atingem obiectivul, să avem o colaborare şi o înţelegere cât mai bună. Toată lumea şi-ar dori să câştigăm titlu. Nu este imposibil, însă va fi o luptă grea. Cel mai important să formăm o echipă bună, care să practice un joc de calitate”, spune Andrei Păun.

Fostul voleibalist a primit încredere din partea managerului Adrian Feher, care este convins că SCM Zalău va face o treabă bună cu noul staff.

“Şi eu am primit o şansă să lucrez în volei, după ce am făcut performanţă ca şi jucător la Zalău. La rândul meu şi eu am decis să dau şansa cât mai multor zălăuani să lucreze pentru echipa de volei. Avem un staff tânăr, dornic de performanţă şi sunt sigur că vor face o treabă bună”, spune Feher.

“Am primit această veste cu bucurie, iar pentru mine este o onoare să fac parte din echipa vicecampioană. Am fost plăcut surprins de oferta primită de la Zalău şi onorat în acelaşi timp. Întotdeauna mi-am dorit să ajung să antrenez, iar acum a venit şi momentul”, ne-a declarat Andrei Păun.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1