Connect with us

FOTBAL

OFICIAL. Dacian Nastai, antrenor la Sportul Şimleu

Tehnicianul s-a despărţit de FCSB în această vară şi va antrena Sportul Şimleu. Antrenorul din Satu Mare revine sub Măgură unde a mai antrenat acum 12 ani într-o perioadă în care FC Silvania evolua în Liga a II-a

A devenit şi oficial: Dacian Nastai este antrenorul de la Sportul Şimleu. Tehnicianul din Satu Mare şi-a rezolvat situaţia contractuală cu FCSB şi vine mai aproape de casă, urmând ca din această vară să preagătească Sportul Şimleu.

Dacian Nastai revine sub Măgură la aproape 12 ani distanţă. El a mai antrenat la Şimleu într-o perioadă de glorie a fotbalului şimleuan, când FC Silvania evolua în Liga a II-a.

Noul antrenor şi-a început treaba la echipă, iar sâmbătă va debuta pe banca tehnică în amicalul pe care Sportul Şimleu îl va disputa în deplasare la Sânmartin cu CS Lotus Băile Felix.

La despărţirea de FCSB, antrenorul Dacian Nastai a postat un mesaj emoţionant pe pagina sa de facebook.

“Mulțumesc FCSB! Începând de azi, colaborarea mea cu Fotbal Club Steaua București s-a încheiat, mă întorc acasă la Satu Mare după 3 ani, cu multe amintiri profesionale frumoase. A fost o experiență utilă, indiferent dacă am fost în staff-ul primei echipe sau la Centrul de juniori. M-am simțit, profesional, împlinit la “uzină” în Berceni dar a sosit momentul să pornesc pe un nou drum. Vă salut și vă urez baftă”, a transmis Dacian Nastai.

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 21 iulie

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL