Connect with us

Social

ARIPI FRÂNTE. Tânărul de 22 de ani din Tusa s-a stins din viaţă

După un teribil accident de circulaţie care a avut loc în urmă cu o săptămână – Dorin Costea – a intrat în comă. În ciuda eforturilor depuse de medici, jucătorul de la Barcău Tusa nu a mai putut fi salvat şi s-a stins din viaţă la un spital din Cluj-Napoca

Durere mare în comuna Sîg, după ce un tânăr de 22 de ani din satul Tusa s-a stins din viaţă în noaptea de joi spre vineri. Dorin Costea a fost victima unui teribil accident de circulaţie, în urmă cu o săptămână, pe Drumul European E60, între localitățile Șaula și Izvoru Crișului.

Din câte se pare, autoturismul marca AUDI condus de tânărul de 22 de ani ar fi încercat să depășească un TIR, dar a părăsit carosabilul, a intrat în parapet și s-a oprit mărăcinișul de la marginea drumului.

Tânărul a suferit leziuni grave la nivelul capului şi a ajuns la un spital din Cluj-Napoca în comă! Medicii au fost rezervaţi în ce priveşte şansele de supravieţuire, dar s-a sperat într-o minune. Aceasta nu s-a mai produs, iar Dorin Costea a pierdut lupta cu viaţa la doar 22 de ani şi a decedat azi noapte.

Tânărul din Tusa era un bun antreprenor şi avea o firmă de construcții la care lucrau aproape 10 oameni. Săptămâna trecută, împreună cu angajaţii săi se afa la lucrări de introducere a rețelei de canalizare în localitatea Morlaca, în apropiere de Huedin.  

Dorin Costea era jucător la echipa de fotbal Barcău Tusa, dar a evoluat şi în competiţiile de minifotbal, de la Baza Sportivă Onix.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social