Connect with us

FOTBAL

Vlad Morar continuă la Gaz Metan Mediaş

Aflat la final de contract, sălăjeanul a semnat prelungirea înţelegerii cu formaţia din Mediaş, unde a avut un retur de sezon foarte bun. Chiar dacă a avut mai multe oferte, multe dintre ele mai avantajoase, jucătorul originar din comuna Crişeni a preferat să joace la o echipă mai aprope de casă

În sezonul trecut, Vlad Morar a jucat la două echipe din Liga 1. Dacă în turul de campionat a îmbrăcat tricoul celor de la UTA, pentru care a jucat în  12 meciuri de campionat şi a înscris trei goluri, din ianuarie a ajuns la Gaz Metan Mediaş.

Din cauza unor probleme de sănătate, sălăjeanul a ratat  startul returului, iar o lună de zile a fost indisponibil, însă odată ce a intrat în echipă nu şi-a mai pierdut statutul de titular.

Vlad Morar a prins 14 meciuri în a doua parte de campionat şi a înscris trei goluri, reuşind să marcheze în partidele cu Astra, Dinamo şi FC Voluntari.

În această vară, Vlad Morar s-a aflat la final de contract cu Gaz Metan Mediaş. Fotbalistul originar din comuna Crişeni a avut mai multe oferte, atât de  la echipe din Liga 1, cât şi din străinătate, însă a primit şi o ofertă de prelungire a contractului cu gruparea ardeleană.

Deşi unele oferte erau mai bune din punct de vedere financiar, Vlad Morar a preferat să continue la Gaz Metan Mediaş cu care a semnat un contract valabil pentru noul sezon.

Sălăjeanul se simte bine la Mediaş şi a preferat să rămână în Liga 1 la o echipă mai aproape de casă. În perioada de pregătire, formaţia antrenată de Mihai Teja a susţinut mai multe meciuri amicale, iar Vlad Morar a marcat trei goluri. Sălăjeanul a înscris un gol în amicalul cu Unirea Ungheni şi a reuşit o “dublă” în jocul de verificare cu  FK Csíkszereda Miercurea Ciuc.

La final de săptămână începe ediţia 2021 – 2022 a Ligii 1, iar Gaz Metan Mediaş urmează să joace în prima etapă sâmbătă, pe teren propriu cu CS Mioveni.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL