Connect with us

MINIFOTBAL

Două echipe din Sălaj participă la Campionatul Naţional al Firmelor şi Instituţiilor

Tenaris şi Michelin vor fi prezente la turneul final, care se va desfăşuraîn perioada 16 – 18 iulie, la Botoşani. Cele două grupări au mai multe participări la Campionatul Naţionalal Firmelor şi Instituţiilor, unde Tenaris a cucerit trofeul în 2015

La două săptămâni distanţă de la turneul final al Campionatului Naţional de minifotbal, Federaţia de Minifotbal din România organizează şi Campionatul Naţional al Firmelor şi Instituţiilor. Dacă la Vâlcea, nicio echipă din Sălaj nu a reuşit să se califice, la turneul final al Firmelor şi Instituţiilor, judeţul nostru va fi reprezentat de către două echipe, Tenaris şi Michelin.Sunt două grupări de tradiţie, care în anii trecuţi au mai participat la astfel de turnee, unde au avut rezultate bune, în special Tenaris, care în 2016 a fost campioană naţională.

Campionatul Naţional al Firmelor şi Instituţiilor are loc de vineri şi până duminică, la Botoşani. La start vor fi prezente 22 de echipe, care au fost împărţite în şapte grupe. În şase grupe se află câte trei echipe, în timp ce într-o grupă se regăsesc patru echipe.

Se vor califica 16 echipe în faza optimilor de finală, urmând să meargă mai departe primele două clasate din grupa de câte  trei, iar din grupa de patru echipe se vor califica primele trei clasate. În faza optimilor de finală va merge şi o echipă de pe ultimul loc cu cel mai bun punctaj.

Tragerea la sorţi, cât şi programul competiţie s-au aflat joi, la Botoşani. Michelin face parte din Grupa A, alături de Armata B 300 Galaţi, Banca Transilvania şi ISJ Arad, în timp ce Tenaris face parte din Grupa B cu AS Dinamo Iaşi şi ASPR ISU Botoşani.

“Dacă la Campionatul Naţional nu am avut nicio echipă din Sălaj, la turneul final al Firmelor şi Instituţiilor, Sălajul va trimite două echipe. Tenaris şi Michelin sunt două echipe de tradiţie care participă constant la acest campionat naţional. Sperăm să obţină rezultate cât mai bune, fiindcă Sălajul are o tradiţie la acest campionat, unde a dat două campioane”, ne-a declarat Ioan Onicaş.

Tenaris care se află pe locul 2 în clasamentul naţional este campioana naţională în 2015, în timp ce în anul 2016, Campionatul Naţional al Firmelor şi Instituţiilor a fost câştigat de către Euro Dezmembrări.

La campionatul de la Botoşani, Sălajul va trimite şi un arbitru, pe Ciprian Cimpoieş. Să mai spunem că în perioada următoare Federaţia va mai organiza şi un Campionat Naţional de old-boys, unde Dia Guard şi-a arătat intenţia să particie cu o echipă de old-boys.

Grupa A: Michelin Zalău, Armata B 300 Galaţi, Banca Transilvania şi ISJ Arad

Grupa B: Tenaris Silcotub Zalău, AS Dinamo Iaşi şi ASPR ISU Botoşani

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in MINIFOTBAL