Connect with us

TENIS

A venit şi al 20-lea turneu. Patrik Bolduţ, de neoprit la Cluj-Napoca

Elevul pregătit de Sergiu Carp a făcut legea la BT Cup 1, reuşind să câştige al 20-lea turneu din carieră. Mai mult, Patrik a reuşit să se impună la Cluj, fără să piardă vreun set. Ba mai mult, pe parcursul turneului, adversarii i-au “furat” sălăjeanului doar 4 game-uri…


După succesul internaţional obţinut în Ungaria, Patrik Bolduţ continuă să facă senzaţie şi în competiţiile FRT.

Puştiul pregătit de Sergiu Carp tocmai a reuşit să câştige al 20-lea turneu din carieră, deşi are doar 11 ani şi jumătate.

Patricipant la BT Cup 1 la Cluj-Napoca, Patrik Bolduţ a fost favoritul principal al competiţiei, respectându-şi blazonul fără prea mari probleme. Tenismanul de la ACS Sergiu Carp Tennis Club a reuşit să câştige turneul de la Cluj-Napoca fără să piardă vreun set.

Ba mai mult, nu doar că nu a pierdut vreun set, ci a cedat doar 4 game-uri pe tot parcursului turneului.

Mai întâi, Bolduţ a trecut cu 6 – 2, 6 – 0 de Mihai Scurtu, după ce a beneficiat de primul tur liber, datorită faptului că a fost favorit principal al competiţiei. Ajuns în semifinale, organizatorii au propus un sistem final four între cei patru semifinalişti, astfel că s-a jucat fiecare cu fiecare.

Patrik Bolduţ a trecut cu 6 – 0, 6 – 0 de David Ferenţ (ACS Monaco), 6 – 1, 6 – 1 de David Popa (CSM Tg. Mureş) şi cu 6 – 0, 6 – 0 de Nicolae Daniel (CSS Mediaş) – cel care a fost şi favoritul numărul 2 al competiţiei.

Astfel, fără prea mari emoţii, Patrik Bolduţ câştigă al 20-lea turneu din carieră şi demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie că se află pe drumul cel bun.

Urmează două Circuite Naţionale

După succesul de la Cluj-Napoca, Patrik Bolduţ urmează să participe la două Circuite Naţionale ce vor avea loc la Bucureşti, respectiv Brăila.

Este vorba despre Circuitul National FRT – Memorialul Mihai Tudor. Powered by Decathlon, competiţie ce va avea loc la finalul săptămânii, în capitală.

Circuitul National FRT – Cupa Valmet de la Brăila va avea loc 24 – 30 iulie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS