Connect with us

FOTBAL

Ioan Onicaş deschide balul. Observatorul zălăuan, delegat la primul meci din noua ediţie a Ligii 1

Fostul purtător al ecusonului FIFA a fost delegat ca şi observator de arbitri la partida dintre FC Botoşani şi FCSB, meci ce contează pentru prima etapă din ediţia 2021 – 2022 a Ligii 1

După o pauză de o lună şi jumătate, Liga 1 revine în actualitate, startul ediţiei 2021 – 2022 urmând a se da chiar în această săptămână.

Meciul inaugural al noului campionat este cel dintre FC Botoşani şi FCSB, care se va disputa joi seara, de la ora 20.30.

La meciul care deschide “balul” a fost delegat zălăuanul Ioan Onicaş. Fostul purtător al ecusonului FIFA va fi observator de arbitri în brigada condusă de Sebastian Colţescu. Din brigadă mai fac parte asistenţii Daniel Mitruţi şi Adrian Popesc, ambii din Craiova, iar rezervă a fost delegat Viorel Flueran, din Craiova.

Ioan Onicaş a fost delegat şi în sezonul trecut, la primul meci din campionat, cel dintre FC Argeş şi FC Botoşani. Fostul arbitru este un observator apreciat de către CCA, drept dovadă, în campionatul trecut a oficiat la 18 partide din Liga 1.

Să mai spunem că tot un zălăuan a fost delegat săptămâna trecută, la primul meci al sezonului, cel din Supercupa României. Este vorba de asistentul Tunyogi Ferencz care a oficiat la duelul dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL