Connect with us

AUTOMOBILISM

Micul Lewis Hamilton de Sălaj, din nou pe podium la Karting Masters

Alex Rad a reuşit cea mai bună performanţă a sa în circuitul Karting Masters, reuşind o clasare pe locul 2 în etapa a IV-a din Campionatul Naţional. Cu o etapă înainte de final, sălăjeanul mai are de recuperat 10 puncte pentru a încheia sezonul pe podium


Sportul sălăjean juvenil este unul foarte diversificat şi vedem copii care fac performanţă în alte domenii decât cele obişnuite din judeţ, cum ar fi fotbal, volei sau handbal. Avem tenismeni, luptători şi chiar piloţi. 

Povestea lui Alexandru Rad o ştiţi, iar eforturile puştiului sunt destul de mari pentru a răzbi în această lume a karting-urilor.

A început să practice acest sport la Odorheiu Secuiesc, după care a schimbat tabăra şi acum face parte din echipa Formula K din Bucureşti, formaţie pe care o reprezintă în Campionatul Naţional Karting Masters, competiţie ce şi-a consumat penultima etapă la finele săptămânii trecute.

Alex Rad a urcat pe podium în cadrul primei etape, după care în etapa a II-a, respectiv a III-a, sălăjeanul s-a clasat pe locul 6, respectiv 8 din cauza unor probleme tehnice.

În perioada 9 – 11 iulie, pe circuitul de la Prejmer s-a desfăşurat etapa a IV-a, iar Alex Rad a fost la înălţime, reuşind cea mai bună clasare a sa în acest sport pe care îl practică doar de anul trecut. Participant la categoria Mini Rok (9 – 12 ani), puştiul zălăuan în vârstă de 10 ani a reuşit să obţină locul 2, fiind devansat doar de colegul său, Tudor Jercan.

În urma acestui rezultat, Alex Rad mai are de recuperat doar 10 puncte în clasamentul general, pentru a se afla între cei mai buni trei piloţi din ţară la această categorie de vârstă, la finalul campionatului.

Ultima etapă din Karting Masters va avea loc la finalul acestei săptămâni, tot pe circuitul de la Prejmer.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in AUTOMOBILISM