Connect with us

FOTBAL

Tunyogi Ferencz a arbitrat la Supercupa României

Asistentul zălăuan şi-a continuat forma bună din sezonul trecut când a arbitrat peste 20 de meciuri în Liga 1 şi a fost  delegat şi la primul meci din noul sezon, cel dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova, încheiat cu victoria oltenilor la loviturile de la 11 m


Promovat în corpul arbitrilor din Liga 1 în vara anului 2019, asistentul Tunyogi Ferencz a ajuns un arbitru apreciat la acest nivel.

Drept dovadă sunt numeroasele partide pe care le-a arbitrat în prima ligă, în special în sezonul trecut, când a arbitrat 21 de meciuri!

Asistentul zălăuan şi-a continuat  forma bună din sezonul trecut şi a fost delegat de Comisia Centrală a Arbitrilor şi la primul meci din noua stagiune, cel dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova, care a contat pentru Supercupa României.

Tunyogi Ferencz a arbitrat cel mai important meci al său din carieră, partida dintre campioana României şi deţinătoarea Cupei României fiind decisă la loviturile de departajare.

A fost 0 – 0 după cele 120 de minute, iar la penalty-uri, Universitatea Craiova s-a impus cu 4 – 2. Supercupa României a fost condusă la centru de Adrian Cojocarul din Galaţi, celălalt asistent a fost Marius Badea din Rm. Vâlcea, iar arbitru de rezervă a fost delegat Sorin Costreie din Buftea.

Singurul arbitru sălăjean din lotul arbitrilor de Liga 1 are peste 30 de partide oficiate la acest nivel.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL