Connect with us

FOTBAL

Mihai Petra a părăsit SCM Zalău

Mijlocaşul de 27 de ani s-a despărţit de SCM după doar un sezon. Aflat la final de contract, fotbalistul nu a mai ajuns la o înţelegere cu conducerea pentru a evolua sub Meseş şi în stagiune următoare. “Voi pleca la o altă echipă fiindcă nu m-am mai înţeles cu cei de la Zalău”

SCM Zalău s-a despărţit de câţiva jucători importanţi în această vară, iar în lista plecărilor se află şi Mihai Petra. Mijlocaşul de 27 de ani a evoluat doar un sezon sub Meseş, dar după terminarea sezonului a preferat să plece pe un alt drum.

A existat şi varianta ca Petra să continue la Zalău, însă fotbalistul spune că nu s-a înţeles cu conducerea pentru prelungirea înţelegerii.Mihai Petra a evoluat în carieră la echipe cu nume precum ASA Tg. Mureş, FC Braşov şi UTA Arad, fiind chiar căpitan la gruparea arădeană. Fotbalistul cu meciuri în Liga a II-a a trecut şi pe la Ceahlăul Piatra Neamţ, club de unde a venit la Zalău în vara anului trecut.

Mihai Petra a jucat în 14 meciuri pentru SCM Zalău şi a reuşit să înscrie cinci goluri în campionatul trecut.

“Voi pleca la o altă echipă fiindcă nu m-am înţeles cu cei de la Zalău. Am avut un sezon bun la SCM, păcat de finalul barajului cu Unirea Dej. Pentru mine a fost o experienţă plăcută şi le mulţumesc tuturor. Le urez multă baftă în noul sezon celor de la SCM Zalău”, ne-a declarat Mihai Petra.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL