Connect with us

FOTBAL

FOTO – Un jucător de la Barcău Tusa – în comă, după un teribil accident rutier

Durere mare în comuna Sîg. Dorin Costea – un tânăr de doar 22 de ani din satul Tusa – se zbate între viață și moarte pe patul unui spital din Cluj-Napoca

În noaptea dintre 8 spre 9 iulie, tânărul din Sălaj a fost implicat într-un grav accident rutier pe raza județului Cluj. Totul s-a întâmplat undeva în jurul orei 3, pe Drumul European E60, între localitățile Șaula și Izvoru Crișului.

Din câte se pare, autoturismul marca AUDI condus de tânărul de 22 de ani ar fi încercat să depășească un TIR, dar a părăsit carosabilul, a intrat în parapet și s-a oprit mărăcinișul de la marginea drumului.

Deși avea doar 22 de ani, Dorin Costea devenise deja un bun antreprenor, deoarece avea o firmă de construcții la care lucrau aproape 10 oameni. Săptămâna trecută, ei se aflau împreună la lucrări de introducere a rețelei de canalizare în localitatea Morlaca, în apropiere de Huedin. Fără să spună la nimeni nimic, tânărul a plecat în miezul nopții spre Cluj-Napoca.

Din păcate, acesta a ajuns acolo, dar nu la destinația dorită, ci la un spital din municipiu, acolo se află în stare de comă. Tânărul a suferit leziuni grave la nivelul capului, astfel că el se află și acum în stare de inconsțiență. Din păcate, prognosticul medicilor este unul rezervat. Acum, cu toții așteaptă un semn divin, un miracol, ca Dorin să își revină.

Acasă îl așteaptă părinții, doi frați – o soră și un frate mai mic, prieteni, vecini, dar și colegii de echipă de la Barcău Tusa. Aceasta, deoarece Dorin este unul dintre jucătorii care în ultimii ani a fost trup și suflet față de echipa locală ce activează în Liga a V-a și pentru care a evoluat la început ca portar, iar acum este fundaș central. El a evoluat și în competițiile de minifotbal de la Bazele Sportive ONIX din Zalău.

Tânărul are o construcție atletică și apropiații spun că e un om puternic, un om care nu se dă bătut și care va învinge! Să îi ținem pumnii strânși. Fii tare, Dorin Costea!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL