Connect with us

Actualitate

FOTO. Toate străzile din Zimbor au fost asfaltate

Autorităţile locale se pregătesc de recepţia lucrărilor în cadrul proiectului de asfaltare a 6,5 km de străzi în localităţile Zimbor şi Sâncraiu Almaşului. Proiectul a prevăzut asfaltarea tuturor străzilor din centrul comunal şi aproape toate străzile din Sâncraiu Almaşului


În comuna Zimbor, infrastructura rutieră reprezintă o prioritate pentru autorităţile locale, astfel că primarul Gabriel Mureşan, alături de echipa sa din Primărie a reuşit să obţină finanţare pentru mai multe proiecte.

A fost asfaltată legătura de drum dintre Zimbor şi Dolu şi se asfaltează şi legătura din Dolu şi Sâncraiu Almaşului.

Au fost reabilitate şi drumurile agricole, iar în această săptămână urmează să aibă loc recepţia lucrărilor şi în cadrul proiectului de asfaltare a străzilor şi uliţelor din Zimbor şi Sâncraiu Almaşului.

Este vorba despre un proiect în valoare de 1.000.000 euro, finanţare obţinută prin fonduri europene. Proiectul a prevăzut lucrări de modernizare a Drumului Judeţean DJ58 şi a străzilor în localităţile Zimbor şi Sâncraiu Almaşului.

Acest proiect a cuprins toate străzile din Zimbor şi aproape toate străzile din Sâncraiu Almaşului, iar odată finalizat acest proiect, comuna se poate lăuda cu peste 90 % de drumuri şi străzi asfaltate. Totodată, s-a terminat de asfaltat şi curtea şi parcarea căminului cultural din Zimbor.

“Lucrările au fost finalizate, dar mai urmează trasarea drumurilor. Ne pregătim pentru recepţia lucrărilor care este programată joi”.

Gabriel Mureşan – primarul comunei Zimbor

S-a făcut recepţia şi la Dispensarul Medical

Recent, în comuna Zimbor a fost finalizat şi proiectul ce a presupus construirea unei clădiri moderne, unde să funcţioneze un dispensar medical, în centrul comunal.

Proiectul a fost finanţat prin PNDL II, iar lucrările au fost finalizate luna trecută. Autorităţile locale au făcut recepţia lucrărilor şi au găsit şi un medic care să profeseze acolo.

Este vorba despre Dr. Ioana Urs, un medic din Cluj, dar care este originară din localitatea Băbiu, comuna Almaşu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate