Connect with us

DIVIZIA A1

Vicecampioana SCM Zalău mai pregăteşte patru achiziţii

SCM Zalău mai are nevoie de doi centri, un secund şi un fals, urmând să îşi completeze lotul cu cei patru jucători până la început de august, când vor începe pregătirile

Vicecampioana României a mutat pe piaţa transferurilor, iar până în momentul de faţă a făcut cinci achiziţii. La gruparea de sub Meseş au venit Rareş Bălean, Bruno  Ruivo,  Volodymyr Kovalchuk, Aleksandar Minić şi tânărul Tudor Balu, însă campania de achiziţii este departe de a fi încheiată.

Până la reunirea lotului, programată luna viitoare, SCM Zalău intenţionează să mai facă patru transferuri. Vicecampioana caută doi centri, un secund şi un fals, conducerea fiind deja în discuţii cu mai mulţi voleibalişti.

“Vom mai face încă patru transferuri fiindcă mai avem nevoie de doi centri, un secund şi un fals. Variante sunt destule, dar nu ne grăbim fiindcă ne dorim să alegem soluţiile cele mai bune.Până ce echipa va începe pregătirile mai este o lună de zile, iar până la final de iulie vom avea definitivat lotul, astfel încât să-i avem la pregătire din primele zile pe toţi jucătorii”, spune Adrian Feher.

Din lotul cu care SCM Zalău a câştigat  medalia de argint au mai rămas Mihai Coasă, Liviu Rîpeanu, Andrei Mihalescu, Mihail Mărginean, George Breban şi Cristian Porumb.

În discuţii pentru prelungirea contractelor se află David Csanad şi Vlad Cuciureanu. Au părăsit echipa Ivan Kostic, Leo Dal Bosco, Nicolas Dos Santos, Viachaslau Charapovich, Nikola Pekovic şi Mihai Tarţa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1