Connect with us

DIVIZIA A1

S-a despărţit de SCM Zalău şi a renunţat la volei!

Centrul Nicolas Dos Santos a evoluat un sezon sub Meseş şi a cucerit medalia de argint. În această vară, jucătorul din Brazilia a plecat de la Zalău şi a anunţat că renunţă la volei. Tot la final de sezon, vicecampioana s-a despărţit de un alt brazilian Leo Dal Bosco, după opt ani petrecuţi la Zalău


În sezonul trecut, SCM Zalău a avut doi jucători din Brazilia în lot, Leo Dal Bosco, care a fost căpitanul echipei şi Nicolas Dos Santos. Ambii au fost jucători de bază în echipa zălăuană, însă la final de sezon,  atât Leo Dal Bosco, cât şi Nicolas Dos Santos au părăsit echipa.

Căpitanul Leo Dal Bosco s-a accidentat chiar înaintea turneului pentru locurile 1 – 4, iar accidentarea a fost una gravă, în condiţiile în care jucătorul a fost diagnosticat cu hernie de disc.

Brazilianul nu a mai jucat în play-off şi odată cu finalul campionatului a părăsit echipa. După 8 ani petrecuţi la Zalău, voleibalistul a plecat de sub Meseş şi a decis să pună punct final carierei.

La final de contract cu SCM Zalău s-a aflat şi Nicolas Dos Santos, centrul brazilian care a plecat după ce a cucerit medalia de argint. Voleibalistul are doar 25 de ani, însă a decis în această vară să pună şi el punct carierei de voleibalist.

Anunţul a fost făcut chiar pe contul său personal de facebook.

Sud-americanul a început voleiul încă de la vârsta de 11 ani la Gremio şi ani la rând a îmbrăcat tricoul unor formaţii din ţara natală, precum,  Apav Volei, Minas, Bento Volei, Taubate  şi Corinthians. Înainte să vină la Zalău, Nicolas Dos Santos a fost în Franţa, la Montpellier.

“A fost un jucător util pentru echipa noastră şi şi-a adus aportul la câştigarea medaliei de argint. Contractul său s-a terminat la finalul sezonului şi din câte ştiu el şi-a exprimat dorinţa să se întoarcă în Brazilia”, a spus Adrian Feher.

“Este imposibil să descrii şi să exprimi într-o singură postare toate momentele, experienţele, lecţiile, călătoriile, campionatele, înfrângerile, victoriile, durerile, bucuriile şi mai ales prieteniile pe care mi le-a oferit acest sport. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am trăit şi am învăţat pentru că doar această călătorie m-ar fi putut face ceea ce sunt astăzi. Într-un mod foarte dificil, îmi asum această zi pentru a-mi lua adio sportului, pentru că este timpul să merg pe un alt drum, să-mi asum noi responsabilităţi şi să merg în căutarea unor noi obiective şi realizări”.

Nicolas Dos Santos

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1