Connect with us

JUNIORI

FOTO. Academia de Volei “Lazăr Marius”, printre cele mai bune 4 echipe din ţară!

Echipa de speranţe s-a calificat în semifinalele turneului final ce se desfăşoară la Zalău şi va lupta pentru un loc în finală cu CTF Mihai I Bucureşti


Academia de Volei “Lazăr Marius” a reuşit o performanţă deosebită. După ce în urmă cu doi ani, grupa de minivolei a ajuns între primele patru echipe din ţară, la doi ani distanţă, acea generaţie reuşeşte să ajungă între cele mai bune patru echipe din ţară şi la categoria de vârstă speranţe.

Băieţii lui Marius Lazăr au trecut de faza grupelor, dar şi de turneul semifinal, pentru a ajunge la turneul final ce se desfăşoară în această săptămână la Zalău.

Repartizaţi în grupă cu CSM Bucureşti, CSS Botoşani şi CSS 2 Baia Mare, zălăuanii au reuşit să obţină două victorii din trei posibile şi s-au calificat în semifinalele turneului final.

Academicienii au trecut cu 3 – 1 de CSS 2 Baia Mare şi cu 3 – 0 de CSS Botoşani, urmând să se dueleze pentru un loc în marea finală cu CTF Mihai I Bucureşti.

Mai multe detalii, dar şi rezultatele finale de la turneu, în ziarul Sportul Sălăjean din 14 iulie.

Academia de Volei “Lazăr Marius”: Cezar Abraham, Patrick Verdeş, Bogdan Buciu, Tudor Lazea, Andrei Lazăr Crehul, Robert Gal, Răzvan Bordaş, Bogdan Popa şi David Chiş. Antrenor: Marius Lazăr

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI