Connect with us

Actualitate

Sălăjeni accidentaţi după ce au căzut cu duba într-un canal

Doi sălăjeni au suferit răni, după ce duba în care se aflau a plonjat într-un spaţiu excavat pentru construirea unui pod


În noaptea de joi, spre vineri, în jurul orei 03.30 a avut loc un eveniment rutier pe raza localităţii Gârdani, pe DJ 108 A Baia Mare – Zalău. O autoutilitară a ajuns de pe carosabil, într-un canal colector.

Polițiștii maramureşeni au identificat un autoturism care prezenta avarii, pe conducătorul acestuia, un bărbat de 31 de ani din Hunedoara și alte patru persoane aflate în autoturism în calitate de pasageri.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul, condus dinspre Gârdani înspre Rodina,a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un spațiu excavat pentru construcția unui pod.

Pe segmentul de drum unde s-a produs accidentul rutier circulația se desfășoară într-un singur sens de deplasare, sector de drum aflat în reabilitare, semaforizat provizoriu, fiind semnalizat corespunzător prin indicatoare rutiere.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, precum și a pasagerilor, patru bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 36 de ani, doi dintre ei fiind din Sălaj, iar ceilalți doi din Satu Mare.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, totodată fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: presasm.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate