Connect with us

FOTBAL

Ciprian Pavel nu mai ajunge la SCM Zalău

Deşi între jucător şi conducerea Zalăului au fost unele discuţii, până la urmă mutarea nu a mai avut loc. În această vară, atacantul ar putea ajunge la o altă echipă de Liga a IV-a, fiind ofertat de AS FC Chieşd, grupare care are obiective importante în sezonul următor


Cel mai important jucător din Liga a IV-a, în ultimii 5 ani, a fost în discuţii despre un transfer în Liga a III-a, la SCM Zalău, acolo unde Pavel merita să ajungă în vara anului 2019, după promovarea cu Unirea Mirşid.

Deşi în ultimele săptămâni, între cele două părţi au existat unele discuţii, Ciprian Pavel nu a mai ajuns la SCM Zalău, echipă ce a început pregătirile pentru noul sezon de o săptămână.

În doar trei ani, Ciprian Pavel a marcat peste 130 de goluri în Liga a IV-a. A fost ofertat în iarnă şi de către Sportul Şimleu, însă la vremea respectivă a preferat să rămână la Rapid Jibou, echipă cu care a câştigat campionatul şi a jucat la barajul de promovare.

Atât în partida tur cu Luceafărul Oradea, cât şi în jocul retur, Ciprian Pavel şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

“Am tot aşteptat un răspuns din partea lor, însă nu a mai venit. Cei de la Zalău nu au venit cu nicio ofertă, doar s-au interesat de mine. Probabil în momentul de faţă au jucători mai buni, ceea ce nu neg, dar acest lucru se vede la final de campionat. Nu sunt dezamăgit deloc. Mă voi pregăti până la iarnă pentru că vreau să îmi dovedesc mie că pot. Îmi doresc să fac pasul  în Liga a III-a. Le urez multă baftă celor de la SCM Zalău”, ne-a declarat Ciprian Pavel.

“Mă tentează oferta de la Chieşd”

Chiar dacă nu a mai ajus la SCM Zalău, Ciprian Pavel poate schimba echipa în această vară. Valorosul atacant este dorit de AS FC Chieşd, o grupare care şi-a anunţat candidatura la titlul de campioană, în următorul sezon al Ligii a IV-a.

“Încă nu ştiu ce voi face. Fie rămân la Jibou sau plec la Chieşd. În mare parte mă tentează oferta de la Chieşd, dar încă nu am avut o discuţie faţă în faţă cu cei de la Jibou. Urmează în zilele următoare şi apoi mă voi decide. Toţi aşteaptă un răspuns de la mine, în timp ce eu am aşteptat un răspuns de la SCM Zalău”, spune Ciprian Pavel.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL