Connect with us

FOTBAL

Grigore Păşcuţă, din nou pe teren, la 62 de ani!

Fostul fotbalist de la Armătura Zalău a evoluat pentru Terra Kid, în meciul susţinut de echipa lui Remus Cliţan în compania celor de la Dumbrava Ciocmani în faza judeţeană a Cupei României


Majoritatea jucătorilor din lotul celor de la Terra Kid erau trecuţi de prima tinereţe, însă cu toate acestea, gruparea condusă de Remus Cliţan s-a descurcat foarte bine.

În partida de duminică, în teren şi-a făcut apariţia şi Grigore Păşcuţă, care a intrat în minutul 57, în locul lui Daniel Băican.

Fostul fotbalist de la Armătura a bifat mai bine de 30 de minute într-un meci oficial la vârsta de 62 de ani şi chiar a avut o evoluţie bună.

Grigore Păşcuţă a jucat 13 ani în Divizia B şi a strâns  peste 300 de meciuri la acest nivel, marcând peste 100 de goluri în tricoul unei singure echipe: Armătura Zalău.

A activat peste 40 de ani în fotbal şi şi-a încheiat cariera la o vârstă înaintată pentru orice sportiv, 57 de ani.

Asta după ce în aceşti ani a fost jucător de bază fie că a jucat la Armătura, Minerul Sărmăşag, Silvania Cehu Silvaniei, Inter Cizer, Juventus Crişeni, Meseşul Treznea, Gloria Bobota, Recolta Agrij sau Cetatea Buciumi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL