Connect with us

Sporturi

Trei sălăjeni, pe podium la Cupa Someşul la tenis de masă

Zălăuanul Gelu Husa s-a clasat pe locul 1 la OPEN, în timp ce Dimeny Alex s-a clasat pe locul 2 la categoria avansaţi, iar Florin Petruş a obţinut locul 3 la categoria elite


La finele săptămânii trecute, municipiul Dej a fost gazda Cupei Someşul la tenis de masă, competiţie ce face parte din circuitul AMATuR. 

La startul competiţiei s-au aflat peste 140 de sportivi din judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Maramureş, Alba, Suceava, Satu Mare şi Arad.

Judeţul Sălaj a fost reprezentat de către şase sportivi. Este vorba despre zălăuanii Florin Petruş şi Gelu Husa, alături de Kiss Attila, Mihai Boroş, Dimeny Alexandru şi Birtalan Attila, toţi patru din Crasna.

În cadrul competiţiei de la Dej, au reuşit să urce pe podium Florin Petruş, cel care a obţinut locul 3 la categoria elite, precum şi Dimeny Alexandru, locul 2 la categoria avansaţi.

Gelu Husa a reuşit să obţină locul 1 la categoria Open, în timp ce ceilalţi trei sălăjeni au avut prestaţii meritorii.

În cadrul circuitului AMATuR au loc mai multe turnee în toată ţara. Sunt patru nivele de valoare, iar în baza punctajului obţinut se poate promova sau retrograda dintr-o categorie în alta.

Cel mai înalt nivel este la categoria Elite, urmat de categoria Open, Avansaţi şi Hobby.În acest circuit participă mai mulţi sălăjeni, dar ce mai constanţi sunt Florin Petruş şi Gelu Husa, cei doi participând la peste 30 de turnee.

De precizat este faptul că Florin Petruş a făcut parte şi din echipa CSM Zalău care a participat recent în Divizia B, dar care din motive financiare a fost nevoită să se retragă din competiţie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Sporturi