Connect with us

FOTBAL

Atacanţi pe bandă rulantă la FC Silvania

La doar câteva ore după eşecul cu FCM Târgu Mureş, FC Silvania l-a transferat pe Andrei Zăgrean – al şaselea atacant sosit recent sub Măgură

În ciuda transferurilor efectuate în această vară, în linia ofensivă, gruparea de sub Măgură este ineficientă în faţa porţii adverse. De altfel, Adrian Anca – managerul general al Silvaniei, a acuzat această stare imediat după partida cu FCM Târgu Mureş, iar conducerea clubului s-a grăbit să-i facă pe plac, transferând un atacant percutant. La cei 24 de ani, pe care îi va împlini chiar pe 16 octombrie, Andrei Zăgrean are deja experienţă în prima ligă. A debutat în Divizia A la 16 ani, sub culorile Unirii Alba Iulia, iar primul gol l-a marcat chiar contra Stelei! După câteva sezoane la Alba Iulia, s-a transferat la Internaţional Curtea de Argeş, unde a evoluat până în această vară. După destrămarea echipei, Zăgrean a avut un conflict de muncă cu gruparea argeşeană, iar recent a fost declarat jucător liber de contract. Cu ajutorul impresarului şimleuan  – Daniel Dragoş, FC Silvania a reuşit să-şi asigure serviciile sale, pentru acest sezon, el intrând deja de joi în programul de pregătire al echipei de sub Măgură.

“În vară, Zăgrean a fost disputat de mai multe echipe de primă ligă, inclusiv FC Timişoara fiind interesată de serviciile sale. Cum el a reuşit să-şi rezolve problemele contractuale doar acum, unele variante au căzut, astfel că am reuşit să ne înţelegem pontru un contract până la finele sezonului. Cred că el era plusul necesar, de care aveam nevoie, pentru ca echipa să marcheze goluri. Poate că va fi titular şi sâmbătă, la Sibiu, deoarece s-a pregătit în ultima perioadă, cu cei de la Unirea Alba Iulia. Doar nu l-am adus ca să stea pe bancă, deoarece e un jucător ce poate face diferenţa”, a menţionat preşedintele Ioan Gurzău.

Imediat după semnarea contractului, fostul atacant al celor de la Internaţional Curtea de Argeş şi Unirea Alba Iulia ne-a declarat: “Am avut o perioadă mai delicată, fiindcă am avut probleme cu actele la Internaţional Curtea de Argeş, dar, în cele din urmă, am devenit jucător liber. Mă voi pregăti cu seriozitate pentru a reveni la forma iniţială. Sper să joc cât mai curând în formaţia de bază la FC Silvania şi să ajut echipa în îndeplinirea obiectivului”.

De remarcat că Zăgrean este al cincilea atacant adus la echipă în această vară, după Vasile Prodan, Adrian Hadăr, Vasile Pop şi Alexandru Gego. Ba, ar putea fi considerat chiar al şaselea responsabil cu golul, dacă avem în vedere faptul că şi Adrian Anca şi-a vizat legitimaţia la FRF, pentru acest sezon! Sigur, concurenţa pe post va fi foarte mare, astfel că unii jucători ar putea fi trimişi chiar la echipa secundă. “Dacă n-ar fi trecut perioada de transferuri, probabil că am fi împrumutat câţiva jucători, dar aşa vom fi nevoiţi să-i trimitem la formaţia secundă, pe cei car enu se încadrează în planurile băncii tehnice”, a adăugat preşedintele Silvaniei.

 

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL