Connect with us

DIVIZIA A1

Marius Lazăr, antrenor principal la vicecampioana SCM Zalău. Un fost campion cu Elcond e noul secund

După despărţirea de Sorin Pop, sălăjenii au nou staff tehnic. Antrenor principal la vicecampioana României a fost numit Marius Lazăr, care a fost în conducerea tehnică şi în stagiunea trecută. Noutatea de pe banca tehnică este Andrei Păun, un fost campion cu Elcond Zalău, care a fost numit antrenor secund

Săptămâna trecută, Sorin Pop i-a lăsat mască pe cei din conducerea de la SCM Zalău şi a anunţat că nu mai vrea să antreneze vicecampioana României.

Tehnicianul din Baia Mare a părăsit echipa după doar un sezon, iar vicecampioana României a fost nevoită să caute alte soluţii.

Conducerea a găsit rapid înlocuitor şi i-a propus lui Marius Lazăr funcţia de antrenor principal. Astfel antrenorul secund din sezonul trecut devine principal la gruparea de sub Meseş.

În staff-ul tehnic a fost cooptat şi un fost campion cu Elcond Zalău, e vorba de zălăuanul Andrei Păun.

“Marius Lazăr va fi antrenorul principal al echipei, iar Andrei Păun va fi secundul său. Contractele cu antrenorii vor fi pe o perioadă de două sezoane, cu obiective clare de performanţă. Nu mai vrem să se întâmple ca şi în această vară, când antrenorul a plecat după un sezon. Avem încredere în noul staff şi împreună sperăm să facem o treabă cât mai bună”, ne-a declarat Adrian Feher, managerul secţiei de volei.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 7 iulie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1