Connect with us

BOX

Margareta Hidigan, debut nefast la Europene

Pugilista de la CSM Zalău a dat peste italianca Elektra Cartacci, un adversar de calibru. Cu toate acestea, Margareta a făcut un meci bun şi a fost foarte aproape de victorie, dar în final, arbitrii i-au dat câştig de cauză italiencei


Fără doar şi poate, Diana Tănăsescu şi Margareta Hidigan sunt cele mai bune pugiliste de la CSM Zalău. Sportivele sunt multiple campioane naţionale, dar şi câştigătoare ale Cupei României. Hidigan are în palmares şi un loc 5 obţinut la Campionatul European din Bulgaria.

În prezent, cele două se află la Tbilisi, Georgia, alături de lotul naţional de juniori al României, cu ocazia Campionatului European. Este o competiţie acerbă şi numeroasă, unde participă cei mai buni pugilişti din Europa.

Prima care a urcat în ring la Europene a fost Margareta Hidigan, la categoria 54 kg. Adversara sălăjencei a fost italianca Elektra Cartacci, un adversar de calibru. Cu toate acestea, Hidigan a crezut în şansa ei şi a fost foarte aproape să reuşească o surpriză.

Însă, în cele din urmă, arbitrii i-au dat câştig de cauză sportivei din Italia, scor 3 – 2 (30 – 27). A fost un meci foarte strâns şi cu un pic mai multă atenţia, victoria putea fi a sportivei noastre.

“Am urmărit adversara. S-a făcut o strategie, nu a ieşit exact cum ne doream. A schimbat şi adversara stilul, iar decizia de 3 la 2 spune tot. Margareta şi-a dorit victoria şi a muncit pentru ea”, ne-a declarat Adrian Popuţea, antrenorul sportivei de la CSM Zalău.

Miercuri urmează să intre în ring şi Diana Tănăsescu. Pugilista din Şimleu Silvaniei urmează să boxeze împotriva unei sportive din Ucraina. Este vorba despre Pylypchuk Olha. Deşi va fi un meci dificil, Diana Tănăsescu speră să obţină prima sa victorie la un Campionat European, pugilista fiind la prima experienţă de acest gen.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX