Connect with us

Politică

USR PLUS Sălaj şi-a ales conducerea – un preşedinte şi şapte vicepreşedinţi

Liviu Fărcaş, cel care în ultima perioadă a ocupat funcţia de preşedinte PLUS Sălaj, a fost ales ca preşedinte al noii organizaţii politice, care a luat fiinţă după fuzionarea dintre USR și PLUS

116 de delegați, reprezentând filiale din județul Sălaj și Filiala Municipală Zalău au votat duminică, 4 iulie, conducerea județeană a USR PLUS, Comisia de Arbitraj, cea de Cenzori și delegații care îi vor reprezenta la Congresul Național al partidului din luna octombrie.

La aceste alegeri interne, primele după fuzionarea dintre USR și PLUS, au candidat pentru funcția de președinte Mihai Tămaș și Liviu Fărcaș.

Noua conducere, aleasă în urma votului

Preşedinte al Filialei Sălaj:
Liviu Fărcaș

Vicepreşedinţi:
Radu Alin Marian
Sorin Adrian Suciu
Alin Prunean
Alin Guler
Anton Jan Criste
Vlad Dărăban
Ovidiu Gherman

Membri în Biroul Judeţean:
Ramona Goga
Anca Ciortea
Paul Chiuz
Adriana Chendea
Radu Pădurean
Florin Brîndușan
Ovidiu Săbăduș
Septimiu Berar
Mihai Tămaș
Dan Truță
David Pintican
Călin Mare
Cornel Porumb


Proaspăt ales președinte al Filialei Județene USR PLUS Sălaj, Liviu Fărcaș a mulțumit colegilor din județ și municipiu pentru încrederea acordată prin votul de duminică.

”Doresc să îi felicit pe colegul nostru Mihai Tămaș și pe toți cei care au făcut un pas în față prin candidaturile lor. Munca în echipă și efortul colectiv sunt absolut necesare pentru a putea schimba percepția sălăjenilor despre clasa politică și împreună vrem să dovedim că suntem o alternativă matură și onestă la alegerilor din 2024”.

Liviu Fărcaş

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Politică