Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca: ”Mă bucur că voi colabora cu George Zima. Îl asigur de toată susţinerea mea”

Fostul antrenorul al echipei a revenit la SCM Zalău, însă de data aceasta într-o altă postură, urmând să ocupe funcţia de manager al secţiei de fotbal. Paşca şi-a intrat deja în rol începând de joi, când a avut loc reunirea lotului şi s-a declarat încântat că va lucra cu antrenorul George Zima, pe care din prima zi l-a asigurat de toată susţinerea

SCM Zalău abordează noul sezon cu un nou manager la secţia de fotbal. Această funcţie a fost preluată de Marius Paşca, cel care până în luna aprilie a fost antrenorul echipei.

Marius Paşca şi-a intrat în rol începând de joi, când a avut loc reunirea lotului în vederea pregătirilor pentru următorul campionat al Ligii a III-a, de la care SCM Zalău îşi propune un obiectiv clar: promovarea în Liga a II-a.

”După o discuţie cu domnul primar, am decis să revin pe postul de manager sportiv la echipă. Din moment ce am fost dorit în conducere, înseamnă că am făcut lucruri bune la echipă şi am lăsat ceva în urma mea. Mă bucur că voi colabora cu George Zima, un antrenor tânăr, pe care îl ştim cu toţii din sezonul trecut. Îl asigur de toată susţinerea mea şi ştiu ce are nevoie un antrenor pentru a putea face performanţă. Cu siguranţă voi fi alături de el, nu doar la bine ci şi în momentele grele. Vom face tot posibiliul să-i punem la dispoziţie toţi jucătorii pe care şi doreşte. Antrenorul va avea ultimul cuvânt. Sperăm ca împreună să formăm o echipă redutabilă”, a declarat Marius Paşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL