Connect with us

TENIS

Patrik Bolduţ ajunge în semifinale la turneul din Ungaria

Elevul lui Sergiu Carp a obţinut şi a doua victorie pe tabloul de simplu, însă, a reuşit să ajungă în semifinalele turneului Tennis Europe la proba de dublu, acolo unde face echipă cu Eneas Burde


Puştiul minune al tenisului sălăjean se descurcă excelent la turneul din Ungaria ce se desfăşoară sub egida Tennis Europe.

După debutul perfect de la Dunakeszi NEXON Cup în faţa slovacului Mihal Toth, Patrik a reuşit azi o nouă victorie pe tabloul de simplu.

Zălăuanul a trecut cu 6 – 0, 6 – 1 de maghiarul Boldiszar Sonkodi, spre satisfacţia antrenorului său Sergiu Carp, dar şi a tatălui său care-l însoţeşte la această competiţie.

Mai mult, Patrik Bolduţ participă şi pe tabloul de dublu, acolo unde face pereche cu Eneas Burde, un clujean ce are şi cetăţenie austriacă.

Cei doi formează o echipă pe cinste, iar după ce au trecut la pas de francezii Aurelien Ladouas şi Robin Nourot, cei doi români au câştigat astăzi şi în faţa maghiarilor Maxim Marton – Miklos Szebeni.

Astfel, Patrik Bolduţ şi Eneas Burde ajung în semifinale, acolo unde se vor duela cu perechea Michal Toth – Filip Urbanos (ambii din Slovacia).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS