Connect with us

ARTE MARTIALE

Cristian Bolduţ, vicecampion european!

Karateka sălăjean este sportivul care a obţinut singura medalie pentru România la Campionatul European din Georgia


Cristian Bolduţ este multiplu campion european şi mondial la karate kyokushin, iar valoarea sa nu poate fi contestată de nimeni.

Zălăuanul legitimat în prezent la CS Rokan Sibiu este unul dintre cei mai valoroşi sportivi ai României, fapt demonstrat şi la recentul Campionat European de Karate Kyokushin ce a avut loc în Georgia, la Tbilisi.

Sălăjeanul a făcut parte din delegaţia România care a făcut deplasarea pentru această competiţie, iar la final se poate mândri că a fost singurul sportiv care s-a întors acasă cu o medalie.

Mai exact, Cristian Bolduţ a devenit vicecampion european în proba de kata, după un parcurs bun şi multe sacrificii.

“Ţinând cont că am plecat cu doar o mână de oameni, am obţinut o medalie de argint obţinută cu multe sacrificii şi eforturi imense de minunatul sensei Cristian Bolduţ”, se arată în comunicatul Federaţiei Române de Karate Kyokushin.

Karateka sălăjean a făcut echipă la kata sincron cu Adriana Guta, Costi Burcea şi Tavi Rada, echipa fiind aproape de medalie, dar în cele din urmă a ocupat un loc 5.

“Vicecampion în proba de kata, o fi bine? Se putea mai bine? Nu ştiu şi nici nu prea contează, contează că încă sunt aici, pe tatami, contează că încă reuşesc să urc pe podiumul europenelor la vârsta la care mulţi au pus gi-ul în cui. Dumnezeu este întotdeauna bun”, a fost reacţia lui Cristi Bolduţ, după ce a devenit vicecampion european.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ARTE MARTIALE