Connect with us

FOTBAL

Alex Jula, în probe la Unirea Dej

Atacantul de la SCM Zalău îşi încearcă norocul în această perioadă tocmai la echipa care a pus piedică Zalăului în drumul spre Liga a II-a

Deşi se află la SCM Zalău încă din 2019, Alexandru Jula a prins minute puţine în meciurile oficiale. Fotbalistul este dorit în continuare la poalele Meseşului, mai ales că se încadrează regulii under, doar că Jula îşi doreşte altceva: să joace mai mult.

În acest sens, în această perioadă a decis să îşi încerce norocul tocmai la Unirea Dej, echipă care a promovat în Liga a II-a, în dauna Zalăului. Zilele trecute, Alexandru Jula s-a aflat în probe la Unirea Dej, unde speră să impresioneze şi să fie păstrat în lotul pentru Liga a II-a. Fotbalistul a jucat în amicalul cu Lăpuşul Tg. Lăpuş şi chiar a marcat un gol.

“Eu îl aştept la reunire şi îl doresc în continuare la echipă. Am încredere în el şi în calităţile lui. Îmi doresc să reuşesc să-i dau şanse să îşi arate potenţialul şi să îl fac să muncească mult mai mult. În al doilea rând se încadrează regulii under şi este sălăjean”, spune antrenorul Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL