Connect with us

Actualitate

Şimleuanca Diana Crişan – şef de promoţie la Universitatea de Medicină din Cluj-Napoca

“E momentul să fim mândri şi recunoscători”, a fost mesajul tinerei la festivitatea de absolvire


După ce a absolvit Colegiul Naţional “Simion Bărnuţiu” din Şimleu Silvaniei, Diana-Ştefania Crişan a decis să-şi continue studiile la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, una dintre cele mai prestigioase universităţi din ţară şi nu numai.

Şimleuanca a ales specializarea Tehnică Dentară, iar după ani întregi de studiu, examene şi multe sacrificii, Diana se poate lăuda că la final a fost şef de promoţie la specializarea sa.

„E momentul să fim mândri și recunoscători pentru tot ceea ce ne-au oferit acești ani, pentru cadrele didactice ale Universității noastre și dăruirea cu care ne-au sporit bagajul cunoștințelor, pentru susținerea necondiționată a familiilor și, nu în ultimul rând, noua înșine, pentru strădania de a duce la bun sfârșit drumul început în urmă cu 3 ani.

Gândurile mele bune se îndreaptă către fiecare dintre voi în parte, alături de sfatul de a ținti cât mai sus în carierele voastre și de a nu vă uita niciodată propria valoare”, a fost mesajul tinerei din Şimleu Silvaniei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate