Connect with us

DIVIZIA A1

Vicecampioana României rămâne fără antrenor!

Antrenorul Sorin Pop a anunţat conducerea că nu mai doreşte să antreneze la SCM Zalău, deşi tehnicianul din Baia Mare a avut rezultate notabile sub Meseş şi a obţinut medalia de argint. Vicecampioana României şi-ar fi dorit continuitate la nivelul băncii tehnice, însă Sorin Pop a preferat să plece pe un alt drum şi nu a mai acceptat prelungirea contractului

Proiectul voleibalistic de la SCM Zalău a început cu Sorin Pop pe banca tehnică. Conducerea Zalăului a mizat pe antrenorul din Baia Mare, chiar dacă Sorin Pop a fost ani buni doar secund la Explorări Baia Mare. Aflat pentru prima dată în postura de “principal”, tehnicianul a cucerit medalia de argint cu SCM Zalău.

În condiţiile în care rezultatele au fost peste aşteptări, conducerea şi-ar fi dorit continuitate, iar cele două părţi urmau doar să se pună la masă şi să semneze prelungirea contractului pentru sezonul următor. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar situaţia s-a schimbat radical, după ce Sorin Pop i-a anunţat pe cei din conducere că nu mai doreşte să antreneze la SCM Zalău şi preferă să plece pe un alt drum.

“Nu am nicio problemă cu cei din Zalău. Este stric decizia mea. Am avut contract un sezon şi l-am respectat. Vreau să le mulţumesc pe această cale celor de la Zalău, unde m-am simţit foarte bine, dar vreau să revin acasă. Încă nu am discutat cu cei de la Explorări Baia Mare şi voi vedea ce va fi. Urez succes echipei în campionat şi în cupele europene.Nu a fost o decize luată pe moment. Eu am spus de la început  că vin la Zalău pentru un sezon. Vreau să mulţumesc oamenilor de acolo că s-au comportat frumos cu mine şi împreună am obţinut un rezultat bun”, ne-a declarat Sorin Pop.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1