Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu îşi numeşte antrenorul. Dacian Nastai, alesul conducerii

Tehnicianul care a mai antrenat sub Măgură, într-o perioadă de glorie a fotbalului şimleaun, când Silvania activa în Liga a II-a, se întoarce la Şimleu pentru a prelua banca tehnică a echipei din Liga a III-a. Dacian Nastai vine după o perioadă în care a fost la FCSB, unde a antrenat grupa de Under 17 din Liga Elitelor, dar o perioadă a fost şi în staff-ul echipei mari

După ce George Zima a anunţat că rămâne la SCM Zalău, conducerea Şimleului a început să caute soluţii pentru a aduce sub Măgură un alt antrenor.

De la bun început, preşedintele Ioan Gurzău a anunţat că îşi doreşte să aducă un tehnician cu prestanţă care a antrenat mai sus de Liga a III-a. Timp de câteva săptămâni, conducerea s-a aflat în negocieri cu Alin Minteaun şi Dacian Nastai, antrenori care nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Alesul conducerii este Dacian Nastai, cel care a mai antrenat la Şimleu într-o perioadă de glorie a fotbalului de sub Măgura, acum 11 – 12 ani, când FC Silvania activa în Liga a II-a. Dacian Nastai este aşteptat miercuri la Şimleu, pentru a stabili ultimele detalii legat de preluarea echipei.

Dacian Nastai, posesor al Licenţei UEFA Pro, a fost în ultimii ani la FCSB. În sezonul trecut a antrenat grupa U17 din Liga Elitelor, iar în anii trecuţi a fost şi în staff-ul echipei mari patronate de Gigi Becali. Dacian Nastai are o vastă experienţă în antrenorat, nu doar la nivel de copii şi juniori. A mai antrenat la LPS Satu Mare, Olimpia Satu Mare, Silvania Şimleu Silvaniei,  Luceafărul Oradea, FCSB II, FCSB U19.

“Este o alegere potrivită şi este foarte important că antrenorul vine unde ştie. Dacian Nastai ştie ce este la Şimleu şi a mai fost antrenor aici într-o perioadă de glorie a fotbalului şimleuan, când Silvania evolua în Liga a II-a.Sperăm să avem rezultatele pe care le dorim”, a spus Ioan Gurzău.

“Va veni la Şimleu, vom finaliza ultimele discuţii şi vom pune la punct toate detaliile. Am avut o discuţie şi cu Alin Minteuan, dar nu mai puteam aştepta foarte mult, fiindcă de săptămâna viitoare echipa începe pregătirile, iar orice fotbalist pe care vrem să îl transferăm ne întreabă cine este antrenor la echipă. Dacă antrenorul este cu prestanţă vin şi jucătorii mai uşor, fiindcă au de la cine învăţa”, ne-a declarat preşedintele Ioan Gurzău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL