Connect with us

FOTBAL

Situaţie incertă pentru Adrian Micaş

Fotbalistul care a fost căpitan la ACS Fotbal Comuna Recea nu va reveni la “U” Cluj şi va evolua la o altă formaţie şi în sezonul următor


Adrian Micaş a contribuit la promovarea celor de la “U” Cluj în Liga a II-a, dar la nivelul acestui eşalon nu a primit nicio şansă, conducerile clubului optând pentru transferuri ale unor jucători străini. 

Astfel, în ultimele două sezoane, fotbalistul sălăjean a evoluat sub formă de împrumut la ACS Fotbal Comuna Recea, echipă alături de care a promovat în Liga a II-a şi a fost titular incontestabil în sezonul recent încheiat.

Mijlocaşul a fost chiar căpitanul echipei în partea a doua a sezonului, având prestaţii apreciate de către toată lumea.

Din păcate, ACS Fotbal Comuna Recea a retrogradat la finele sezonului, după ce a pierdut barajul în dublă manşă cu Unirea Slobozia, în urma unui gol primit la ultima fază.

Din câte se pare, jucătorii de la Recea nu şi-ar fi primit ultimele şase salarii, deşi preşedintele Consiliului Judeţean ar fi promis că restanţele vor fi achitate. Poate dacă exista şi stabilitatea financiară, echipa maramureşeană era încă în Liga a II-a.

În prezent, se discută despre proiectul Dacia Maramureş, o echipă formată pe scheletul ACS FC Reeca, însă, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş nu consideră sportul o prioritate pentru judeţul Maramureş.

Adrian Micaş mai are contract un an de zile cu “U” Cluj şi ar fi trebuit să revină la formaţia şepcilor roşii în această vară, doar că, din nou, conducerea clubului a ales să nu-i acorde nicio şansă, astfel că situaţia fotbalistului originar din Chieşd este una incertă momentan.

Mijlocaşul va evolua sub formă de împrumut la altă echipă şi în sezonul următor şi şi-ar dori să evolueze în continuare la nivelul celui de-al doilea eşalon.

“A fost o perioadă frumoasă pe care nu o voi uita niciodată, cu bune şi cu rele. Mă bucur mult că am avut acolo o familie. Eram mai uniţi ca niciodată, în ciuda faptului că eram neplătiţi. Din păcate, am retrogradat în urma unui baraj. Nu ne-a fost deloc uşor. Ne motivam unii pe alţii. Pot să spun că mă bucur doar de faptul că am avut parte de nişte colegi minunaţi. Iar la adresa staff-ului şi a conducerii clubului am doar cuvinte de laudă pentru că ştiu că au fost alături de noi şi au încercat să ne ajute”, ne-a declarat Adrian Micaş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL