Connect with us

FOTBAL

Şimleul face echipă în Liga a V-a!

Din sezonul viitor, oraşul de la poalele Măgurii va fi reprezentat şi în fotbalul mic din Sălaj

În vara anului trecut, Sportul Şimleu a promovat cu şansă în Liga a III-a, unde a avut însă o prestaţie notabilă. Pentru noul sezon, pretenţiile cresc la poalele Măgurii, atunci când “alb-albaştrii” vor să ajungă în play-of-ul Ligii a III-a.

Mai mult, conducerea clubului intenţionează să înfiinţeze încă o echipă, care va evolua în fotbalul mic. Sportul Şimleu II se va înscrie în Liga a V-a şi va disputa partidele de pe teren propriu pe terenul de la Cehei.

“Cel puţin deocamdată, nu am putut să ne înscriem în Campionatul Naţional de juniori republicani, deşi la Şimleu ar exista vreo 10-15 jucători care ar putea juca la acest nivel fără probleme. În aceste condiţii, ne-am gândit să facem echipa a doua, care va evolua în Liga a V-a”, a menţionat Ioan Gurzău, preşedintele clubului.

Şimleul a mai avut echipă secundă, în perioada în care FC Silvania evolua în Liga a II-a. Se întâmpla asta în perioada 2008 – 2010, când FC Silvania II evolua în Liga a IV-a.

Mai mult, în anul 2009, şimleuanii au devenit campioni judeţeni şi au disputat un meci de baraj pentru promovarea în al treilea eşalon, la Marghita, în compania campioanei din judeţul Satu Mare – Turul Micula.

Deşi în lotul campioanei Sălajului s-au aflat mai mulţi jucători de la prima echipă, sătmărenii au avut câştig de cauză, câştigând cu 2 – 1.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL