Connect with us

HANDBAL

După un an ‘jumate, vom avea din nou parte de handbal! HC Zalău organizează un turneu la Sala Sporturilor

După un an şi jumătate, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” va găzdui meciuri de handbal cu spectatori. Prima competiţie va fi un turneu amical organizat în luna august de către HC Zalău, unde vor lua startul şi două grupări de top: SCM Rm. Vâlcea şi Minaur Baia Mare

Ultima dată când HC Zalău a jucat un meci oficial pe teren propriu cu spectatori în tribune a fost în februarie 2020, la un joc de campionat cu Gloria Bistriţa. A urmat o îndelungată pauză, în care HC Zalău a jucat cu sala închisă partidele de verificare, din cauza restricţiilor impuse în pandemie.

Astfel, meciurile oficiale din sezonul 2020 – 2021 au avut loc doar în deplasare. A fost o perioadă grea pentru publicul zălăuan care a dus dorul meciurilor de handbal.

Se anuţă vremuri mai bune pentru sezonul următor, publicul având acces în tribunele sălilor de sport, până la ocuparea a 50% din capacitatea arenelor.

Spectatorii zălăuani vor avea parte din nou de meciuri de la handbal la Zalău, iar prima ocazia de a revedea jucătoarele pe semicerc va fi în luna august, când HC Zalău va organiza un turneu de pregătire în perioada 12 – 13 august.

Vor fi prezente CSM Slatina, dar şi două grupări care în campionatul trecut s-au clasat pe podium, SCM  Rm. Vâlcea şi vicecampioana  Minaur Baia Mare.

În mare parte, gruparea de sub Meseş şi-a stabilit programul de pregătire. După turneul de la Zalău va participa în perioada 19 – 20 august la un turneu organizat de SCM Rm. Vâlcea unde vor mai fi prezente Gloria Buzău şi Rapid Bucureşti.

HC Zalău şi-a fixat o “dublă” amicală cu Kisvarda din Ungaria şi a fost invitată la un meci amical la Mioveni, cu ocazia inaugurării noii săli din oraş.

În cantonamentul de la Cheile Grădiştei, HC Zalău va mai susţine jocuri de pregătire cu Gloria Buzău şi cu Gloria Bistriţa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL