Connect with us

Social

Cristian Mihai Lazăr, noul primar al Şimleului: “Vă mulţumesc că ați avut încredere și disponibilitate pentru un politician tânăr, care visează viitorul alături de voi”

Candidatul PNL a câştigat destul de clar alegerile locale parţiale pentru funcţia de primar al oraşului Şimleu Silvaniei, având un avans de aproape 450 de voturi faţă de contracandidatul de la PSD, Romeo Sabou.

Cristian Lazăr a primit 2.885 de voturi. Altfel spus, tânărul liberal a fost votat de 50% dintre cetăţenii prezenţi duminică la urne. Astfel, la 27 de ani, Cristian Mihai Lazăr devine unul dintre cei mai tineri primar de oraş din România!

Deşi este tânăr şi fără prea mare experienţă în administraţia publică, noul primar al Şimleului crede că programul şi ideile sale se vor putea concretiza cu brio, astfel încât oraşul să se dezvolte armonios prin atragerea cât mai multor fonduri guvernamentale şi, mai ales, europene!

Cristian Mihai Lazăr: Imediat după alegeri, echipa Primăriei Şimleu Silvaniei va fi pregătită pentru modernizarea oraşului!”

În primul rând, vă mulțumesc pentru că ați avut răbdarea de a afla cine sunt, de a îmi studia programul politic și ideile.

Dincolo de eforturile mele de a mă face cunoscut, voi ați avut încredere și disponibilitate pentru un politician tânăr, care visează viitorul alături de voi.

M-ați văzut, m-ați ascultat, mi-ați evaluat programul și ați decis. Vă mulțumesc încă o dată! Și vă mai mulțumesc pentru un lucru: toată campania asta, tot ce am făcut și am spus în aceste săptămâni agitate, s-a legat de ideile și soluțiile mele politice.

Contează viitorul. S-a dovedit, fără discuție, că nu am greșit având încredere în voi. Pentru că și voi ați avut încredere în mine. Iar acesta e doar începutul. Treaba mea începe de-abia acum, trebuie să vă confirm această încredere. Azi am ales viitorul!

Cristian Mihai Lazăr – primarul oraşului Şimleu Silvaniei

Cine este Cristian Mihai Lazăr

Avocatul Cristian Lazăr are 27 de ani, este originar din Șimleu Silvaniei și a urmat cursurile Școlii Gimnaziale Silvania și ale Colegiului Național Simion Bărnuțiu.

După absolvirea liceului, Cristian Lazăr a studiat în cadrul Facultății de Drept – Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, iar din anul 2017 a devenit avocat în cadrul Baroului Cluj. 

A urmat și a absolvit în 2018 programul de masterat ”Științe penale și criminalistică” din cadrul Facultății de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca.

Încă din timpul liceului și a facultății, Cristian Lazăr s-a remarcat atât la nivel național cât și internațional prin implicarea în cadrulasociațiilor de elevi și studenți sau a organizațiilor non-guvernamentale.

Fie ca elev al Colegiului Național Simion Bărnuțiu, fie ca student, acesta a participat în mai multe rânduri la „Parlamentul Tinerilor”, un proiect educaţional organizat de Asociaţia Pro Democraţia, în parteneriat cu Camera Deputaţilor, unde a și fost ales președinte.

În plan extern, a reprezentat România la mai multe lucrări ale summitului de tineret al Parlamentului European al Tinerilor ( Kiev, Tulln (Viena), Friedrichshaffen sau Strasbourg) sau la NATO Youth Summit de la Belgrad din 2013.

Ca avocat, și-a dus la bun sfârșit proiectele atât la nivel intern, cât și la nivel internațional în afaceri judiciare aflate pe rolul Curții de Justiție a Uniunii Europene, a Curții Europene a Drepturilor Omului sau pe rolul insatanțelor altor state membre.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social