Connect with us

Social

Centrul NoRo, un deceniu de activitate


Cu această ocazie, primarul municipiului Zalău a ţinut să felicite fondatorii şi colectivul centrului pentru activitatea desfășurată şi pentru efortul depus de-a lungul anilor şi care “dau o rază de speranță pentru o viață normală”

În urmă cu 10 ani, doi zălăuani cu suflet de aur au găsit formula de succes pentru a reda zâmbetul și copilăria unor oameni speciali, prin înființarea Centrului NoRo.

Acum, la ceas aniversar, le mulțumesc fondatorilor acestui Centru, doamnei Dorica și domnului Tiberiu Dan, pentru că au pus Municipiul Zalău pe harta puținelor orașe care dau o șansă copiilor care suferă de boli rare, asigurând servicii sociale aplicate nevoilor fiecărui beneficiar.

Totodată, apreciez efortul depus de întreg personalul care activează în cadrul Centrului și să nu uitați că pe lângă tratamentul specific fiecărei afecțiuni, empatia, răbdarea și solidaritatea de care dați dovadă sunt adevărate medicamente pentru suflet.

Lucrurile valoroase, care oferă rezultate notabile și satisfacție, se realizează prin multă muncă și dăruire. Sunt sigur că acum, după 10 ani, performanța fiecărui beneficiar vă dă putere să continuați!

De-a lungul vieții, avem nevoie de modele care să ne inspire, de adevărate valori morale și profesionale. Prin serviciile oferite și categoriile de beneficiari cărora se adresează, acest Centru contribuie semnificativ la asigurarea sănătății comunității și cred cu tărie că inițiatorii, fondatorii și partenerii acestui proiect sunt exemple de bună practică și adevărate modele de viață.

Sunt alături de toți cei care dau o rază de speranță pentru o viață normală, susțin dezvoltarea acestui tip de servicii, iar administrația locală va fi, ori de câte ori este nevoie, un partener care va sprijini proiectele demarate și un pilon în dezvoltarea serviciilor oferite.

Felicitări pentru activitatea desfășurată și mult succes în proiectele viitoare!👏🙏

Ionel Ciunt – primarul municipiului Zalău

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social