Connect with us

Actualitate

Maria Cristea, premiată de Ministerul Afacerilor Interne

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj a fost premiat pentru profesionalism, eficienţă şi promptitudine


Recent, la sediul MAI, a avut loc o întâlnire a ministrului Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, cu purtătorii de cuvânt din structurile de poliție, jandarmerie, poliție de frontieră și de pompieri de la nivel central și teritorial.

Chiar dacă evenimentul s-a desfășurat în sistem online, atmosfera a fost una destinsă și plină de emoție!

Ministrul i-a felicitat și i-a premiat pe cei mai activi dintre comunicatorii noștri, cei care în ultimul an au fost permanent printre oameni, aducând informații importante pentru comunități, mesaje de informare, de prevenire sau legate de restricțiile pe care această perioadă le-a impus.

“Munca purtătorilor de cuvânt nu este deloc ușoară.

Purtătorii de cuvânt poartă responsabilitatea transmiterii mesajului instituțional cât mai bine documentat, la momentul oportun, într-o manieră accesibilă și, în același timp, fără a oferi opinii personale și fără a-și arăta emoțiile.

Comunicarea presupune inteligență, adaptabilitate și disponibilitate 24/24h și raportarea permanentă la nevoile oamenilor din comunitățile în care își desfășoară activitatea.

Le dorim comunicatorilor noștri să aibă succes în activitate și să fie în fiecare zi mai buni!”, a declarat Lucian Bode.

De pe lista premiaţilor nu avea cum să lipsească Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, cea care a dat dovadă de mult profesionalism şi promptitudine de fiecare dată.

Fie că a fost dimineaţă sau seară, indiferent de oră, agent-şef Maria Cristea a fost mereu disponibilă, 24 din 24.

Este şi la birou şi în teren şi putem spune că fiecare instituţie publică şi nu numai, ar avea nevoie de o asemenea persoană.

“Le mulțumesc tuturor colegilor, pentru punctualitatea de care au dat dovadã în ceea ce privește transmiterea informațiilor, dar și jurnaliștilor pentru încredere și respect! Multă sănătate tuturor cetățenilor alături de familie și de cei dragi”, ne-a declarat Maria Cristea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate